Erdoğan'ın 'süfli' açıklamasına Akşener'den tepki: Bu basiretsizliğe acıyarak bakıyoruz

Erdoğan'ın 'süfli' açıklamasına Akşener'den tepki: Bu basiretsizliğe acıyarak bakıyoruz

İYİ Parti lideri Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Sırf daha iyi arabaya binmek, sırf daha yeni telefon alabilmek, sırf daha çok konsere gidebilmek gibi süfli heveslerle ellerin yani başka ülkelerin, başka toplumların kapısına varanlara acıyarak bakıyorum" açıklamalarına tepki gösterdi. Akşener, "Devlet yönetimindeki beceriksizliğini örtbas etmek için gençleri suçlamaya çalışan bu basiretsizliğe acıyarak bakıyoruz." dedi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener'den Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gençlere yönelik sözlerine tepki geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün Ankara’da Etlik Şehir Hastanesi açılış töreninde yurt dışına gitmek isteyen gençlere yönelik “Sırf daha iyi arabaya binmek, daha yeni telefon almak, daha çok konsere gidebilmek gibi süfli heveslerle ellerin yani başka ülkelerin başka toplumların kapısına varanlara acıyarak bakıyoruz” ifadelerini kullanmıştı. Akşener, Erdoğan'ın açıklamalarına sosyal medya hesabı Twitter'dan tepki gösterdi.

Akşener'in açıklamaları şöyle;

"Biz de, günde 10 milyon lira harcadığı şatafatlı sarayından atıp tutarak; Devlet yönetimindeki beceriksizliğini örtbas etmek için gençleri suçlamaya çalışan bu basiretsizliğe acıyarak bakıyoruz..."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN