Erdoğan'ın vaatleri gündemde! Memura, asgari ücrete müjde vermişti

Erdoğan'ın vaatleri gündemde! Memura, asgari ücrete müjde vermişti

14 Mayıs seçiminden sonra Cumhur İttifakı'nın seçim vaatleri gündeme geldi. En düşük emekli maaşı, EYT ve kamu işçilerinin maaşlarında iyileşme olurken, gözler Temmuz ayında memur ve asgari ücrete yapılacak zamma döndü. Cumhurbaşkanı vaatlerini yerine getirecek mi araştırması yapılmaya başlandı. İşte Erdoğan'ın verdiği vaatler

14 Mayıs seçiminden sonra gözler Erdoğan'ın vaatlerine döndü. Memur maaşlarının 22 bin TL olacağını duyuran Erdoğan'ın yakın zamanda bu vaadini gerçekleştirmesi bekleniyor. Temmuz ayında memur maaşlarına yapılacak zam ve seçimlerle beraber vaatler tekrardan gündeme geldi.

girdi-maliyetleri-bahane-cebe-giren-sahane.jpg

MEMURA ZAM MÜJDESİ VERMİŞTİ

Kamu işçilerinin en düşük maaşı 15 bin TL, en düşük emekli maaşı ise 7.500 lira olmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, memur maaşının ise en düşük 22 TL olacağını duyurdu. Seçim sonrasında gözler vaatlere döndü

ERDOĞAN'IN VAATLERİ GERÇEKLEŞECEK Mİ?

Erdoğan Temmuz ayında da asgari ücrete zam yapılacağını duyurmuştu. En düşük memur maaşının ise 22 bin TL. Seçim 2. tura kalınca gözler Erdoğan'a döndü. Vaatlerinin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği ise merak konusu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN