Erkan Baş: Mücadele devam edecek

Erkan Baş: Mücadele devam edecek

Türkiye, 28 Mayıs'ta sandığa giderek cumhurbaşkanını seçti. Resmi olmayan kayıtlara göre Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan seçimi önde bitirdi. Seçim sonuçlarının açıklanmasıyla siyasi parti liderleri de açıklamalarda bulundu. TİP lideri Erkan Baş, "Seçim sonucu ne olursa olsun… Hiçbir çaba boşa gitmedi, gitmeyecek. Mücadele devam edecek" dedi.

Cumhurbaşkanı seçiminin resmi olmayan sonuçlarının yankıları sürerken Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş'tan ilk açıklama geldi.

'MUTLAKA KAZANACAĞIZ'

Muhalif seçmenlere seslenen ve mücadele çağrısında bulunan Baş, Twitter hesabından şu paylaşımda bulundu:

"Seçim sonucu ne olursa olsun… Hiçbir çaba boşa gitmedi, gitmeyecek. Mücadele devam edecek. Halkımızı, ülkemizi saltanat sevdalılarının, para babalarının keyfine teslim etmeyeceğiz. Örgütlü gücümüzü büyütecek, emekçileri birleştirecek, bu sömürü ve yolsuzluk düzenini yıkacağız. Mutlaka kazanacağız!"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN