Erkek arkadaşının ailesi enkazın altında kalmıştı: Seren Serengil'den kahreden haber!

Erkek arkadaşının ailesi enkazın altında kalmıştı: Seren Serengil'den kahreden haber!

Kahramanmaraş'taki meydana gelen deprem 9 bin 57 vatandaşımızın hayatını kaybetmesine neden olarak tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Depremde 52 bin 979 vatandaşımız ise yaralanırken binler kişi enkaz altında kaldı. Ünlü sunucu Seren Serengil'in erkek arkadaşı Mustafa Rahman Tohma'nın Hatay'da yaşayan ailesi de enkaz altında kalırken Tohma'nın annesi Suna Tohma'dan acı haber geldi.

Pazartesi sabahı Kahramanmaraş Pazarcık'ta meydana gelen deprem 9 bin 57 vatandaşımızın hayatını kaybetmesine neden olarak Türkiye'yi yasa boğdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep, Malatya, Batman, Bingöl, Elazığ, Kilis, Diyarbakır, Mardin, Siirt, Şırnak, Van, Muş, Bitlis, Hakkari, Adana, Osmaniye ve Hatay'da hissedilen deprem hakkında "Dünyanın en büyük felaketlerinden biri" açıklamasında bulunurken depremde 52 bin 979 vatandaşımız yaralandı. 6 bin 444 bina ise yıkıldı.

Ünlü sunucu Seren Serengil'in erkek arkadaşı Mustafa Rahman Tohma'nın Hatay'da yaşayan ailesi de enkaz altında kalırken Tohma'nın annesi Suna Tohma'dan acı haber geldi.

whatsapp-image-2023-02-08-at-21-59-58.jpeg

"HATAY'DA TAŞ ÜSTÜNDE TAŞ KALMADI"

Erkek arkadaşının annesinin vefat ettiğini açıklayan Serengil, "Hatay'da taş üstünde taş kalmadı, kurtarılmayı bekleyen binlerce insan var. Bir de enkazın altında saatlerce bekleyip buna daha fazla dayanamayıp hayata gözlerini yumanlar var. Onlardan birisi de Tohmamın melek annesiydi hepsinin mekanı cennet olsun. Üstüne kolon düşmüş kafasını çarpmış 8 saat boyunca bekledi iyiyim ayağım ağrıyor dedi ama daha fazla dayanmadı iç kanamadan gitti. Yine gülümseyerek... Nasıl tarifsiz bir acı anlatamam.

ANNECİĞİNE SARACAK KEFENİ ZOR BULDU

Babası şükür hayatta ama o da zor yürüyor bir dakika bile yanından ayırmadığı 35 yıllık hayat arkadaşını kaybettiği için sürekli ağlıyor. Bu sabah anne defnedilip İstanbul'a yola çıkılacak. Maalesef naaşı morgta değil yüzlercesi gibi dışarıda duruyor anneciğine saracak kefeni zor buldu Tohma. Duasını okuyacak hoca yok mezarını kazacak kürek yok... Geceyi can dostumuz ile birlikte şehrin hemen dışında bir parke mağazasında naylonun üstünde yerde yatarak geçiriyorlar sabah annesini defnedip babasını alıp buraya gelecekler. Yaşadıkları şehri evlerini topraklarını anılarını kaybettiklerini geride bırakarak..."

"GERÇEKTEN MELEK OLDU"

Serengil daha sonrasında sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunarak "Sonunda melek gibi bir kayınvalidem oldu dedim gerçekten melek oldu.. Seni çok özleyeceğiz ama çok.. #sunatohma" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN