Esenyurt'taki bir sitede 'çete suyu kesiyor' iddiası

Esenyurt'taki bir sitede 'çete suyu kesiyor' iddiası

Esenyurt'ta bulunan bir sitede; bir grubun site sakinlerine yüksek miktarda su faturası çıkarttıkları ve ödemeyenlerin sularını kestikleri iddia edildi. Ayrıca uzaklaştırma kararına rağmen bu kişilerin hala sitede bulundukları öne sürüldü.

İstanbul Esenyurt'ta bulunan Özyurtlar Ntowers Sitesi'nde iddiaya göre, T.T.'nin liderliğindeki bir grup sertifikasız ve sabıka kaydı olan güvenlikçileri çalıştırarak sitede yaşayanlara yüksek tutarda su faturası çıkarıyor. Bu duruma itiraz eden site sakinleri grup tarafından tehdit ve darp ediliyor. Evlerinin suları kesiliyor.

Halk TV'de yer alan habere göre; site sakini olan B.B.E. isimli kişiye de bu grup tarafından 28 bin TL borç çıkarıldı. Borca itiraz eden site sakininin su saati hukuka aykırı şekilde söküldü. B.B.E., durumu savcılığa bildirmesine ve İSKİ'ye şikayet etmesine rağmen suyu açılmadı. Site sakininin yaklaşık 2 aydır susuz yaşadığı öne sürüldü.

'HABER YAPTIRDINIZ' DİYEREK SULARI KESİLDİ

Edinilen bilgiye göre, 27 Eylül 2021 tarihinde halktv.com.tr’de yayınlanan haber sonrası Özyurtlar NTowers Sitesi'nde oturan eski CHP Milletvekili Eren Erdem’in ailesinin de söz konusu kişiler tarafından suyu kesildi. Gerekçe olarak bu kişilerden S.K., Erdem’in babası Hasan Erdem’e "Halk TV’de haber yaptırdınız. Bizi Ekrem İmamoğlu’na şikayet ettiniz” cümlelerini kurduğu öne sürüldü.

'UZAKLAŞTIRMA KARARINA RAĞMEN HALA SİTEDELER' İDDİASI

Site sakinlerini tehdit eden söz konusu grubun hakkında Emniyet tarafından uzaklaştırma kararı çıkarılmasına karşın siteyi terk etmedikleri öne sürülürken edinilen bilgiye göre hakkında, Esenyurt Emniyet Müdürlüğü tarafından siteden uzaklaştırma kararı bulunan ve söz konusu grubun lideri olduğu öne sürülen T.T. ile S.K. için hala sitede bulundukları ve site sakinlerini tehdit etmeye devam ettikleri iddiasında bulunuldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN