Eşini katletti, ifadesi kan dondurdu: Telefonunu vermediği için öldürdüm

Eşini katletti, ifadesi kan dondurdu: Telefonunu vermediği için öldürdüm

3 çocuk annesi Petek Akçağır'ı (20) göğsünden ve boynundan bıçaklayarak öldüren eşi Yılmaz Akçağır ifadesinde, "Beni aldattığını düşündüm, telefonuna bakmak istedim, vermeyince bıçakladım" dedi.

Olay, dün akşam saatlerinde Bursa'da yaşandı. İddiaya göre psikolojik sorunları olduğu öğrenilen 24 yaşındaki Yılmaz Akçağır, kendisini aldattığını öne sürdüğü 5 yıllık eşi Petek Akçağır'ın cep telefonunu istedi. Petek Akçağır telefonunu vermeyince kavga çıktı.

ÇOCUKLARIN ÇIĞLIĞINA KOMŞULARI KOŞTU

Yılmaz Akçağır, mutfaktan aldığı bıçakla eşini, boynundan ve göğsünden bıçaklayarak kaçtı. Genç kadının ve çocuklarının çığlıklarını duyan komşuları eve şokunca kadını evin salonunda kanlar içinde yerde ölü buldu.

400 METRE KAÇABİLDİ

Olay yerinde gelen emniyet ekipleri Akçağır'ı olay yerinden 400 metre uzaklıkta bir sokakta yakaladı. Gözaltına alınan Yılmaz Akçağır'ın, polisteki ifadesinde "Beni aldattığını düşündüm, telefonuna bakmak istedim. Telefonunu vermeyince de bıçakladım" diyerek cinayeti itiraf etti. Akçağır, tutuklandı.

Öte yandan, Türkiye'de kadın cinayetleri faillerine caydırıcı cezalar verilmemesi veya ceza indirimine gidilmesi sebebiyle artarak devam ediyor.

2023'te Türkiye'de neredeyse her gün bir kadın öldürüldü. 315 kadın cinayeti işlendi. Öldürülen her yüz kadından 41'ini eşleri yaşamdan kopardı. Öldürülen kadınların 30'u boşanma aşamasındaydı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN