Eski bakanın üç dil bilen oğlu iş bulamayınca çareyi o işi yapmakta buldu! Ekonomik kriz herkesi vurdu

Eski bakanın üç dil bilen oğlu iş bulamayınca çareyi o işi yapmakta buldu! Ekonomik kriz herkesi vurdu

Geçmiş dönemde bakanlık koltuğunda oturan Hamdi Üçpınarlar'ın oğlu Menderes Üçpınarlar, yaşanan ekonomik krizden dolayı iş bulmakta zorlandı. Yakın zamanda dünyaevine giren Menderes Üçpınarlar, birikimiyle iş kurdu. Eski Bakan Hamdi Üçpınarlar ise, etik bulmadığı için hiç kimseden oğlunun iş bulması için ricacı olmadığını söyledi. İşte detaylar...

Süleyman Demirel'in genel başkanı olduğu Doğru Yol Partisi'nin kurucuları arasında yer alan ve Tansu Çiller hükümetlerinde Bayındırlık ve İskân Bakanlığı yapan Hamdi Üçpınarlar'ın üniversite mezunu üç dil bilen oğlu Menderes Üçpınarlar, iş bulamayınca bakkal dükkanı açtı.

eski-bakan-hamdi-ucpinarlarin-oglu-menderes-ucpinarlar-evlendi.jpg
Sema Güleroğlu ve Menderes Üçpınarlar

YURT DIŞINDA EKONOMİ OKUDU

Sözcü'den Yavuz Alatan'ın haberine göre, Menderes Üçpınarlar, geçen hafta Ankara'da sade bir törenle dünya evine girdi. Sema Güleroğlu ve Menderes Üçpınarlar çiftinin nikah şahitliğini Ulaştırma eski Bakanı Yaşar Topçu ile CHP Milletvekili İlhan Kesici yaptı.

35 yaşındaki Menderes Üçpınarlar, Bulgaristan Paisi Hilendarski Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nü bitirdi. Türkiye'ye dönünce iş bulamadı ve sosyete pazarlarında giyim eşyası sattı.

eski-bakan-hamdi-ucpinarlarin-oglu-menderes-ucpinarlar-bakkalik-yapiyor.jpg
Menderes Üçpınarlar ve Hamdi Üçpınarlar

BAKKAL DÜKKANI AÇTI

İngilizce, Rusça ve Bulgarca bilen Menderes Üçpınarlar, Konutkent semtinde 45 metrekarelik yer kiralayarak, bakkal açtı. Menderes Üçpınarlar, "Şimdiki bakan çocuklarının gemicikleri var. Biz babamızın mevkisini kullanmadık. Siyaseti başka işler için araç yapmadık" dedi.

Hamdi Üçpınarlar da, "Çocuklarım için kimseye iş ricasında bulunmam" açıklamasını yaptı.

eski-bakan-hamdi-ucpinarlar-kimdir-kac-yasinda.jpg
Hamdi Üçpınarlar (ortada)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN