Eski eşini öldürüp intihar etti

Eski eşini öldürüp intihar etti

Kadın cinayetleri engellenemiyor. Mersin'de polis memuru Mustafa Yıldır (41), boşandığı eşi Mervegül Bayer'i (31) tabancayla öldürüp, yaşamına son verdi.

Kadın cinayetinin adresi bu kez Mersin oldu. Olay, bu sabah Yenice Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre Mersin Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü'nde polis memuru olan Mustafa Yıldır, 1 yıl önce boşandığı, özel bir şirkette satış danışmanı olarak çalışan ikinci eşi Mervegül Bayer ile konuşmak istedi.

Sokakta bir süre konuşan Yıldır ile Bayer arasında sebebi bilinmeyen bir konuda tartışma yaşandı. Yıldır, beylik tabancasıyla Bayer'in başına ateş ederek öldürdü. Yıldır daha sonra aynı tabancayla kendi başına ateş etti.

Yıldır'ın olay yerinde Bayer ise ambulansla hastaneye götürülürken hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu Şubat 2024 Raporu'na göre şubat ayında 36 kadın öldürüldü. Öldürülen kadınların 10’u eşleri, 7’si eski eşleri, 7’si birlikte oldukları kişi, 4’ü babası, 3’ü oğlu, 2’si tanıdık biri, 1’i ise tanımadığı biri tarafından öldürüldü. 2 olayda ise failin yakınlığı tespit edilemedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN