Esra Erol'un mehdi davasına Nihat Hatipoğlu da karıştı! Olaylar sonrası resmen patladı: Deccal yok mehdi de yok...

Esra Erol'un mehdi davasına Nihat Hatipoğlu da karıştı! Olaylar sonrası resmen patladı: Deccal yok mehdi de yok...

Esra Erol’un programına kızını bulmak için katılan annenin söyledikleri gündeme bomba gibi oturdu! Mehdi iddialarına Nihat Hatipoğlu da karıştı! Daha fazla sessiz kalamadı, olaylar sonrası resmen patladı: Deccal yok mehdi de yok...

Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen 'Mehdi' iddiası, Esra Erol'un programına katılan bir anne tarafından ortaya atıldı. Programda konuşan anne, kızının 'mehdi' olduğunu iddia eden bir kişi tarafından kandırıldığını dile getirdi. Bu açıklamaların ardından ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu da sessizliğini koruyamadı ve konuyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

KIZININ MEHDİ TARAFINDAN KAÇIRILDIĞINI SÖYLEDİ

resim-2024-02-16-125704356.png

Esra Erol'un programına katılan Fatma Olgun adındaki anne, kayıp kızını bulmak için başvuruda bulundu. Ancak, programın ilerleyen bölümlerinde 'Mehdi' olduğu iddia edilen Mustafa Çabuk'un Çanakkale Bayramiç'te bir termal otelde 300 kişiyi zorla tuttuğu iddiası ortaya atıldı.

“ŞU ANDA MEHDİ SÖZ KONUSU DEĞİLDİR”

Hatipoğlu, konuyla ilgili olarak şöyle konuştu: "Mehdi'nin bulunduğu dönemde deccal olacaktır. Şu anda deccal söz konusu değil. Bu saydıklarımdan hiçbiri ortada yok. Öyleyse ortada mehdi de yok. 'Ben mehdiye benziyorum', 'ben mehdiyim' diyen çok insan çıktı bugüne kadar. İnsanları aldattılar, çok insan öldü.

Mehdi'nin işaretleri vardır. Şu anda yeryüzünde söz konusu değil. Akıl, ruh yönünden hasta olan insanlar kendilerini mehdi zannedebiliyorlar. Bir kısmı hasta olduğu için bunu yapıyor. Bir kısmı da bilerek bundan bir rant sağlamak için yapıyor. Şu anda mehdi söz konusu değildir."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN