Eşsiz bir kaçış arayanlar rotasını oraya çeviriyor! Keşfedilmemiş yer meraklıları burası tam size göre: Mavi ve yeşilin ahengi

Eşsiz bir kaçış arayanlar rotasını oraya çeviriyor! Keşfedilmemiş yer meraklıları burası tam size göre: Mavi ve yeşilin ahengi

Doğanın nimetlerinden yararlanmak isteyenler, eşsiz bir kaçış arayanlar rotasını buraya çeviriyor. Keşfedilmeyen yerlerin hayranı olanlar burası tam size göre. Mavi ve yeşilin ahenginin büyüsüne kapılmaya hazır olun...

Masmavi denizin ve yemyeşil doğanın tadını çıkarabileceğiniz yerler arıyorsanız burası tam da sizin için keşfedilmeyi bekliyor. Marmaris'in eşsiz güzellikler arasında yer alan ve merkeze sadece 40 km uzaklıkta bulunan bu doğa harikası yer tatilcilerin ilgisini çekmeye başladı. Sakin koyları, temiz havası ve doğal güzellikleriyle siz resmen büyüleyecek.

yeni-proje-17-001.jpg

BÖRDÜBET’İN BÜYÜLEYİCİ ATMOSFERİ

Marmaris’e 40 kilometre uzaklıkta olan Bördübet, doğayla iç içe olmayı sevenler tarafından tercih edilen tatil mekanları arasında yer alıyor. Hem deniz tutkunları hem de doğa severlerin gözdesi haline gelen bu yer, birbirinden çeşitli aktivitelerle ziyaretçilerini ağırlıyor.

yeni-proje-18-001.jpg

Doğa yürüyüşlerinden trekkinge, kano deniz bisikleti turlarından daha nicesine birçok aktiviteyi yapabileceğiniz Bördübet koyu yüzme keyfi yapmak isteyenlerin de aradığı adres olarak karşımıza çıkıyor. Bu yerde su altı dünyasını keşfedebileceğiniz gibi doğanın güzelliklerinden de faydalanabilirsiniz.

yeni-proje-19-001.jpg

YAMAÇ PARAŞÜTÜ TUTKUNLARININ ADRESİ

Sadece su altı keşifleri için değil aynı zamanda yamaç paraşütü severler için de ideal bir mekan olan Bördübet, birbirinden yorucu ve eğlenceli aktivitelerden sonra butik oteller ve pansiyonlar arla dikkatleri çekiyor. Kafanızı çevirdiğiniz her yerde yemyeşil orman ve ağaçları görebileceğiniz bu koy adeta keşfedilmeyi bekleyen bir cennet misali karşınızda duruyor.

yeni-proje-20.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN