Estetik ameliyat sonrası hayatı kabusa döndü! 'Doktor dalga geçer gibi...'

25 yaşındaki turizmci Gülizar Aras, 3 yıl önce özel bir hastanede burun estetiği ameliyatı oldu. Ameliyat sonrası burnunda oluşan şekil bozukluğu nedeniyle 2 kez daha ameliyat olmasına rağmen sorun düzelmedi. Aras, "Doktor dalga geçer gibi; 'sen de ne kadar şansızsın' gibi bir cümle kullandı. Hayatım komple karardı" dedi. Genç kadın, doktor hakkında suç duyurusunda bulunup, 1 milyon TL'lik tazminat davası açtı.

Gülizar Aras, 2021 yılında 500 euro karşılığında Dr. M.S.E. tarafından burun estetiği ameliyatı oldu. Aras'ın burnunda 6 ay sonra burnunun ucunda çökme ve ödem oluştu. Doktor, ücretsiz iki ameliyat daha gerçekleştirdi fakat şekil bozukluğu arttı.

'DOKTOR DALGA GEÇER GİBİ...'

Genç kadın, estetik skandalı sonrası işinden ayrılarak, düğününü de iptal etmek zorunda kaldığını belirtti. Aras, yaşadıklarını "ilk ameliyattan 6 ay sonra burnundaki şekil bozukluğunu fark ettiğini söyleyerek, "Doktorla görüştüğümde hatasını kabul edip, ikinci ameliyatı yapıp onaracağını söyledi. İkinci ameliyatı olduğumda sol burun kanalında çökme meydana geldi. 2022'nin Eylül ayında son ameliyatımı gerçekleştirdim. Sonra burun ucumda komple doku kaybı yaşadım. Bu nedenle düğünü ertelemek zorunda kaldım. Düğün yapmaktan vazgeçtik. Çalışamadım. Tamamıyla ışığımı söndürdüler. Aynı zamanda doktor dalga geçer gibi; 'sen de ne kadar şansızsın' gibi bir cümle kullandı. Hayatım komple karardı" ifadeleriyle anlattı.

1111.jpg

Dr. M.S.E. hakkında Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunan Aras, 1 milyon TL'lik tazminat davası açtı. Avukat Sultan Penez Abay, Yargıtay kararlarına dayanarak davayı atıklarını ve doktorun ikinci kez para talep etmemesinin hatasını kabul ettiğini gösterdiğini belirtti.

SORUŞTURMA İZNİ VERİLMEDİ

Dr. M.S.E. konuyla ilgili açıklama yapmazken, Sağlık bakanlığı Mesleki Sorumluluk Kurulu, doktor hakkında soruşturma izni vermedi. Kurul kararında doktorun muayene, teşhis ve tedaviye ilişkin tıbbi işlem ve uygulamalarında kusuru bulunmadığını açıkladı. Avukat Sultan Penez Abay, soruşturma izni verilmemesi kararına Ankara Bölge İdare Mahkemesi'ne itiraz etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN