EYT'liler hayal kırıklığına uğrayacak! Promosyonlar da rakamlar aşağı çekildi, 20 Bin TL hayali suya düşüyor

EYT'liler hayal kırıklığına uğrayacak! Promosyonlar da rakamlar aşağı çekildi, 20 Bin TL hayali suya düşüyor

Milyonlarca kişinin beklediği EYT gelişmeleri tek tek açıklanıyor. EYT kapsamında emekli olacak vatandaşlar bu haberle çok üzülecek. EYT düzenlemesi kapsamında promosyon ödemeleri için 20.000 TL seviyesi beklenirken banka tekliflerinin tavan miktarının 15.000 TL olan olacağı açıklandı. İşte promosyon ödemeleri hakkındaki tüm detaylar…

EYT düzenlemesi kapsamında ilk Maaşlar için 1 Mart işaret edilirken promosyon ödemeleri için de açıklamalar peş peşe geldi. Yeni yılda promosyon tutarının 20.000 TL olması beklenirken bankalar tarafından yapılan açıklama kapsamında tavan tutarı 15.000 TL de kaldığı duyuruldu. Kamu bankalarının promosyon yarışı içerisinde olmayacağı ifade edilirken özel bankalarında EYT kapsamında 7.500 TL ile 15.000 TL arasında promosyon ödemesi yapacağı belirtildi.

PROMOSYON YARIŞI DEVAM EDİYOR


EYT düzenlemesi için milletvekillerinden tek tek imza toplanırken maaş takviminin detayları da belli olmaya başladı. Bankalar promosyon tutarlarını belirlemek için çalışmalarına devam ederken 20.000 TL olarak düşünülen promosyon ödemesi için daha düşük bir seviye belirlendi. EYT için gün sayan bankalarda promosyon yarışına devam ediyor.

para-odeme-2.jpg

TAVAN TUTAR DÜŞÜRÜLDÜ


Show Haber'de yer alan bilgiler doğrultusunda EYT kapsamında ilk etapta 2.5 milyon kişinin emekli olacağı belirtildi. Emekli olacak vatandaşları kaçırmak istemeyen bankalar ise promosyon yarışına hazırlık yapıyor. Geçtiğimiz yıl promosyon yarışı yaza damga vururken bankaların 10.000 TL'ye kadar promosyon verdiği görüldü. EYT'liler için promosyon beklentisi 20.000 TL seviyesine yükselirken açıklamalar beklentinin altında kaldı. Kamu bankalarının promosyon yarışı içerisine girmeyeceği belirtilirken özel bankaların ise promosyon tutarlarının 15.000 TL'ye kadar yükselebileceği ifade edildi. Yapılan açıklamalar kapsamında EYT ile birlikte 7500 TL ile 15.000 TL arasında değişen promosyon ödemesi yapılacağı duyuruldu. Düzenlemenin ise önümüzdeki hafta içerisinde komisyonda olması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN