Fatih Erbakan, Gülistan Doku’nun ailesiyle telefonda görüştü

Fatih Erbakan, Gülistan Doku’nun ailesiyle telefonda görüştü

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç’ın Diyarbakır’da ziyaret ettiği Gülistan Doku’nun ailesiyle telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Erbakan, görüşmede Gülistan Doku dosyasını takip edeceklerini ifade etti.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, Diyarbakır’daki temasları kapsamında Gülistan Doku’nun ailesini ziyaret etti.

Kılıç, ziyaret sırasında Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ı telefonla arayarak Doku ailesiyle görüştürdü. Görüşmede Erbakan, Gülistan Doku davasının sonuna kadar takipçisi olacaklarını söyledi.

YENİDEN REFAH PARTİSİ’NDEN AÇIKLAMA

Yeniden Refah Partisi’nin sosyal medya hesabından görüşmeye ilişkin yapılan paylaşımda, “Gülistan Doku davasının sonuna kadar takipçisi olacağız! Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, Gülistan Doku’nun ailesiyle telefonla görüştü” ifadeleri kullanıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN