Fatih Portakal o yatırım için televizyonu bırakıyor! Herkesi zengin edecek projeyi açıkladı: Evden binlerce lira para getiriyor

Fatih Portakal o yatırım için televizyonu bırakıyor! Herkesi zengin edecek projeyi açıkladı: Evden binlerce lira para getiriyor

CNN’le yapılan canlı yayında konuşan Fatih Portakal, herkesi zengin edecek projeyi açıkladı. Öyle ki bu proje evden binlerce lira para getiriyor. İşte detaylar…

Gazeteci ve TV sunucusu Fatih Portakal, CNN’de katıldığı canlı yayında en büyük yatırımına odaklanmak için TV’den bir süre ayrı kalacağını duyurdu. Ayrıca Portakal, en büyük yatırımıyla ilgili bilgi vermeyi de ihmal etmedi…

FATİH PORTAKAL’IN EN BÜYÜK YATIRIMI NE?

Fatih Portakal’ın en büyük yatırımım diye bahsettiği proje Immediate Vortex. Portakal bu projeyle ilgili, “Bu teknolojinin Türkiye ekonomisinde devrim yaratacağına inanıyorum. Herkes çok zorlanıyordu ve bu, binlerce insanın evden büyük günlük gelir elde etmesine yardımcı olacak. Bu teknolojiyi ülkemizin en iyi bilim insanları ve mühendisleriyle geliştirdik. Wall Street'in bile rekabet edemeyeceği bir teknoloji...” dedi.

Canlı yayında CNN muhabiri Meltem Bozbeyoğlu’yla gösterim yapan Portakal, Bozbeyoğlu’nun telefonundaki yatırımı açmasını sağlayarak 2 dakikada kaydetti. Ardından en az 7,393 TRY yatırım yapmak için banka hesabını kullandı.

Bozbeyoğlu, yazılımın işlem yaparak hemen kar ettiğini göstermek için telefonu ekrana gösterdiğinde herkes şaşkına döndü çünkü Bozbeyoğlu 10 dakikada parasını ikiye katladı.

fatih-portakal-1.jpg

IMMEDİATE VORTEX NEDİR?

Yüksek frekanslı ticaret teknikleri kullanan hedge fonlarını biliyorsunuzdur. Bu teknoloji uzun seneler genel halka sunulmadı. Fatih Portakal, Türkiye’nin önde gelen bilim insanları ile büyük Hedge Fonları’yla aynı seviyede işlem yapan bu yazılımı gerçekleştirmek için çalıştı. Yazılım, çok yüksek başarı oranı ile ve hiç kayıp yaşamadan kripto para birimleri ile ticaret yaparak otomatik karlar üretiyor.

Portakal, “Ülkeme, hayranlarıma ve hepimize fayda sağlayacak bir şey yapmak istedim. Ekibim bunu geliştirdiğinde, bunu kamuoyu ile paylaşmaya karar verdim. Bunun ekonomimizi tamamen değiştireceğine inanıyorum. Bankalar benimle mutlu değildi, bu yüzden sevgili Meltem Bozbeyoğlu ile CNN'de bu röportajı yaptım.” dedi. Gösterim bittikten sonra Meltem Bozbeyoğlu o kadar etkilendi ki, izleyicilere bağırarak onları platforma hızla kaydolmaya teşvik etti. Bu, kayıt sınırlı olduğu için.

fatih-portakal.jpg

Portakal’ın duyurusu sonrasında sistemine 1 milyonu aşkın yeni kayıt alındı. İlerleyen zamanlarda CNN’le daha çok canlı gösterim yapmayı amaçladığını da belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN