Fatih Portakal’dan yatırım tavsiyesi! Parası olan düşünmesin... Misli misli yükselecek!

Fatih Portakal’dan yatırım tavsiyesi! Parası olan düşünmesin... Misli misli yükselecek!

Sunuculuğa bir süreliğine ara veren ardından Sözcü TV ile tekrardan ekranlara geri dönen ünlü gazeteci Fatih Portakal, YouTube'da çektiği son video ile flaş açıklamalara imza attı. Ülkede yaşanan ekonomik krizle ilgili önemli bilgiler aktaran Portakal, elinde TL olanları uyardı. Parası olanlar düşünmeden hemen ona yatırım yapsın! Ünlü gazeteciden bomba yatırım tavsiyesi. Misli Misli yükselecek! İşte Fatih Portakal'ın dikkat çeken açıklamaları...

Uzun süre boyunca FOX TV'de ana haber sunuculuğu yapan Fatih Portakal, artık emekli olduğunu belirterek kendini sosyal medyaya atmıştı. Uzun süredir YouTube'da videolar çeken Portakal, son videosu ile gündeme bomba gibi düştü. Yaptığı çıkışlarla sık sık gündeme gelen Portakal, YouTube kanalında yayınladığı son videoda elin TL olanları uyardı. Parası olan düşünmeden ona yatırım yapsın! Misli misli kazanacaksınız, geç kalan yandı. İşte detaylar haberimizde...

gfgfgf-2023-08-13t130051-192.jpg

FATİH PORTAKAL'DAN YATIRIM TAVSİYESİ: PARASI OLAN DÜŞÜNMESİN...

YouTube hesabından yeni bir video paylaşan Fatih Portakal, Prof. Dr. Şenol Babuşcu'nun yapmış olduğu yatırım tavsiyelerini paylaştı. Ünlü ekonomist Şenol Babuşcu'nun "Eğer paranız varsa; Enflasyon ortamında günlük hayatınızda sürekli olarak kullandığınız ve hızlı tükettiğiniz ürünleri bol alarak birikim yapabilirsiniz. Sürekli fiyatı artan, çok fazla yer kaplamayan ve sürekli ihtiyacınız olacak ürünleri enflasyonist ortamda toptan almak faydalı olacaktır." sözünü değerlendiren Portakal, "Ülkenin ekonomik durumunu özetleyen en güzel cümlelerden biri" dedi.

yeni-hghghg-1.jpg

MİSLİ MİSLİ YÜKSELECEK!

Ülkede yaşanan ekonomik krizi değerlendiren ve durumun ne kadar vahim olduğunu dile getiren Fatih Portakal, " Altın ve dolardan bahsetmiyorum. Hayatı idame etmekten bahsediyorum. Hayatta kalmak için yemeye içmeye ihtiyaç. Bizi getirdiğiniz nokta bu. Yazıklar olsun. Hala uçuyoruz diyorlar." görüşünü savundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN