Fazla sevinmeyin! Bugün yeniden başlıyor: Meteoroloji'den İstanbul'a kritik uyarı

Fazla sevinmeyin! Bugün yeniden başlıyor: Meteoroloji'den İstanbul'a kritik uyarı

Türkiye'de sonbahar esintileri etkisini göstermeye devam ederken havalar yeniden ısınmaya başladı. Bölge bölge sıcaklıklar artmaya devam ederken vatandaşlar 'Hava sıcaklıkları tekrardan artacak mı? Bugün hava durumu nasıl?' sorularını araştırmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. Sıcak havalar yeniden geliyor! Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten'den İstanbul'a kritik uyarı. Fazla sevinmeyin! Bugün yeniden başlıyor...

Eylül ayı ile birlikte serin havanın etkisine giren Türkiye'de sıcaklıklar yeniden etkisini göstermeye başladı. Soğuk esintilerin ardından yeniden ısınmaya başlayan ülkemiz için peş peşe kritik uyarılar gelmeye başladı. Vatandaşlar 'Bugün hava durumu nasıl? Sıcaklıklar yeniden yükselecek mi? İstanbul'da hava durumu nasıl?' sorularını araştırırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. Sıcaklıklar yeniden geliyor! Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten milyonlarca İstanbulluyu uyardı. Bugün yeniden başlıyor! İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SON DAKİKA OLARAK UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun doğusu ile Artvin, Kilis ve Şanlıurfa çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

gffgfg-26.jpg

BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

RÜZGAR: Doğu Anadolu’nun güneydoğusu ile Güneydoğu Anadolu’nun doğusunda güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (50-70 km/saat) olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalı.

YAĞIŞ: Van, Bitlis, Siirt, Batman ve Mardin çevreleri ile Diyarbakır’ın güney ve doğusunda yer yer kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalı.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

KEREM ÖKTEN İSTANBULLULARI UYARDI: BUGÜN YENİDEN BAŞLIYOR, HAZIRLIKLI OLUN!

Hava durumu tahminleriyle sık sık gündeme gelen ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabından yeni bir uyarıda bulundu. Sıcak havanın bugün itibariyle yeniden geleceğini ifade eden Ökten, "Çarşamba gününden itibaren havalar tekrar ısınıyor. Elbette Yaz mevsimi gibi değil. İstanbul 29 derecelerde. Güneyde deniz sezonu devam edecek..." çağrısında bulundu.

b5-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN