Fenomen Mehmet Ali Çatal CHP’den milletvekili aday adayı oldu

Fenomen Mehmet Ali Çatal CHP’den milletvekili aday adayı oldu

Sosyal medyada mizah içerikli videolar paylaşan fenomen Mehmet Ali Çatal, CHP'den milletvekili aday adayı oldu. İstanbul 3. Bölge’den milletvekili aday adayı olan Çatal, Meclis’te Z kuşağını anlayabilen kimsenin olmadığını belirterek hedefinin öğrenciler ve gençler olduğunu söyledi.

Sosyal medya fenomeni Mehmet Ali Çatal, İstanbul 3. Bölge’den milletvekili aday adayı oldu. Çatal, Meclis’te Z kuşağını anlayabilen kimsenin olmadığına dikkat çekerek hedefinin öğrenciler ve gençler olduğunu söyledi. Çatal, "El kaldırıp indiren değil, her hafta kürsüye çıkan bir Milletvekili olmak istiyorum. Hiçbir maddi beklentim bulunmadığından maaşımın da bir kısmını değil, tamamını öğrencilere vereceğime şimdiden söz veriyorum.” diye konuştu.

Çatal'ın açıklaması şu şekilde:

“Bu seçimde 6 milyon genç oy kullanacak. 18, 19, 20 yaşında 6 milyon gençten bahsediyoruz. Meclis’e baktığımızda gençlerin sorunlarını dile getiren, onlarla içten bir bağ kurabilen ya da en azından onların dilinden anlayan tek bir vekil bile göremiyorum. Meclis ihale peşinde koşan dayılarla, amcalarla dolu. Oysa Mustafa Kemal Atatürk bu cumhuriyeti kurarken en büyük görevi ve umudu biz gençlerin üzerine yüklemişti. Öğrenciler burs diye her kapıyı çalıyor, çok azı şanslıysa burs alabiliyor.

Gençler Meclis’te Tiktok kullanabilen, sosyal medyadan anlayan, bu çağda yaşayan bir vekil görmek istiyor. Ben bu fırsatı elde edersem her gün onlarla bir araya gelip sorunlarını tüm Türkiye’ye bağıra çağıra anlatacağım. İlk işim sosyal medyadaki sansürün kaldırılması için önerge vermek olacak. Ki genç arkadaşlarım ben dahil herkesi rahatça eleştirebilsin. El kaldırıp indiren değil, her hafta kürsüye çıkan bir Milletvekili olmak istiyorum. Hiçbir maddi beklentim bulunmadığından maaşımın da bir kısmını değil, tamamını öğrencilere vereceğime şimdiden söz veriyorum.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN