Fiat Egea yeni serisiyle satışta! Piyasanın en uygunu özel serisinde de farkını ortaya koydu

Fiat Egea yeni serisiyle satışta! Piyasanın en uygunu özel serisinde de farkını ortaya koydu

Araç piyasasındaki yükseliş, vatandaşları ucuz araç bulma yollarına sevk etti. İşte Fiat Egea yeni serisiyle satışa sunuldu! Piyasanın en uygunu olarak öne çıkıyor! Özel serisinde farkı ortaya koydu! İşte yeni seri Fiat Egea fiyatları...

2015 yılından bu yana Tofaş'ta üretilen Egea modeli, yeni Limited özel serisi ile zengin donanım ve teknolojik özelliklerin yanı sıra dikkat çekici tasarım detaylarıyla da öne çıkacak.

LİMİTED ÖZEL SERİSİ SATIŞA SUNULDU

1-018.jpg

Tofaş tarafından geliştirilen ve dünya pazarlarında başarılı bir şekilde sunulan Egea modeli, Türkiye'de "en çok tercih edilen otomobil" ünvanını 2015 yılından bu yana koruyor. Yenilikçi tasarımı, konforu, sürüş özellikleri ve bağlanabilirlik teknolojileriyle müşteri beklentilerini karşılayan Egea, şimdi "Limited" özel serisi ile fark yaratacak.

Fiat Marka Direktörü Altan Aytaç, "Fiat Egea, lansmanından bu yana tüketicilerin yüksek beğenisini alıyor. Tasarım, konfor, sürüş ve bağlanabilirlik teknolojileri, dayanıklılık bakımından müşteri ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılayan ve çıtayı sürekli yükselten Egea modelimiz, bugün sedan ve cross gövde tiplerinde devreye alınan 'Limited' özel serisi ile yine fark yaratacak. 'Egea Limited' versiyonlarında, Fiat kullanıcılarından da aldığımız geri bildirimleri değerlendirerek iddialı ve şık tasarım ögeleriyle harmanlanan daha sportif bir özel seri geliştirdik. Egea ürün gamına eklenen yeni Limited versiyonları ile Fiat markası iddialı çizgisi ve liderliğini sürdürecek." dedi.

ÖZEL SERİ EGEA ÖZELLİKLERİ

2.jpeg

Egea'nın "Limited" versiyonu, cross ve sedan gövde tipleriyle sunuluyor. Cross versiyonunda özel Limited logosu, 17 inç çizgi tasarım alaşım jantlar, yeni orman yeşili dış renk ve Limited'a özel tasarım detayları dikkat çekiyor. Sedan versiyonunda ise 17 inç bronz alaşım jantlar, parlak siyah ayna kapakları ve kapı kolları ile daha zarif bir görünüm sunuluyor. Her iki gövde tipinde de kahverengi "eco-leather" koltuklar ve kapı panelleri iç tasarıma sofistike bir hava katıyor.

897.900 TL'DEN SATIŞA SUNULDU

33.jpg​​​​​​​

Egea'nın Limited serisinde, Türkiye'nin "ilk ve en" kapsamlı bağlanabilirlik teknolojisi olan FIAT Connect standart olarak sunuluyor. Hem sedan hem de cross gövde tiplerinde sunulan Limited versiyonları, 879 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla Fiat showroomlarında satışa sunulacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN