Fiyatı 3 kat birden artacak! Huzurlu tatil arayanlar şimdiden harekete geçsin... Son pişmanlık fayda etmez

Fiyatı 3 kat birden artacak! Huzurlu tatil arayanlar şimdiden harekete geçsin... Son pişmanlık fayda etmez

Tatil planı olanlar dikkat! Geç kaldık demeyin, daha da geç olabilir! Fiyatlar 3 kat birden artacak! Huzurlu bir tatil istiyorsanız hemen harekete geçin! Son pişmanlık fayda etmez! Fiyat artışları tatil planlarınızı suya düşürmesin...

Eski tatil anlayşıyları yerini yeni deneyimlere bırakıyor. Yılbaşı yaklaşırken tatilseverler geleneksel otel konaklamalarının dışında farklı bir deneyim yaşamak için bungalov evlere yöneliyor. Türkiye genelindeki bungalov evleri bir araya getiren Tatilox.com, yılbaşında bungalov fiyatlarını açıkladı. Tatilox Kurucu Ortağı Fırat Çavğa, yılbaşında bungalov fiyatlarında üç kat artış beklediklerini ifade ederek, erken rezervasyon fırsatlarına dikkat çekti.

BUNGALOV KAÇ TL?

sapanca-bungalov-kac-tl.webp

Çavğa, bungalov fiyatlarına değinerek şöyle konuştu: “Sapanca civarında 9 bin 500 ile 15 bin TL, Karadeniz Bölgesi’nde 3 bin ile 8 bin TL, Ege Bölgesi’nde 3 bin ile 5 bin 300 TL, Antalya civarında 3 bin 500 ile 6 bin 500 TL, Mersin civarında 3 bin ile 8 bin TL, Kapadokya’da 4 bin 500 ile 15 bin TL, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde 3 bin 500 ile 5 bin TL, İç Anadolu Bölgesi’nde ise 3 bin 500 ile 6 bin 500 TL aralığında fiyatlarla karşılaşmak mümkün”

EN ÇOK TERCİH EDİLEN BUNGALOV TATİL EVLERİ NEREDE?

sapanca-bungalov-kac-tl-1.jpg

Tatilox'un verilerine göre, en çok talep gören bölgeleri sıralayan Çağva “En yüksek arama aldığımız bölgeler; Sapanca, Karadeniz, Kapadokya, Mersin, Kahramanmaraş, Ege ve Güneydoğu olarak sıralanıyor. Bungalov otel fiyatları; kiralama dönemi, evin konumu ve yapısı gibi faktörlere göre değişebiliyor. Tatilox'un verilerine göre, 2023 Sapanca bungalov otel fiyatları günlük iki kişi için 1.750 TL ile 5 bin TL aralığında yer aldı. Diğer bölgeleri ise şöyle sıralayabiliriz; Karadeniz bölgesi (1.500-3 bin 500 TL), Ege bölgesi (1.400-3 bin TL), Antalya bölgesi (1.500-3 bin 500 TL), Mersin bölgesi (1.500-4 bin TL), Kapadokya bölgesi (1.500-5 bin TL), Güneydoğu bölgesi (1.800-3 bin TL), İç Anadolu bölgesi (2 bin-5 bin 500 TL).” ifadelerine yer verdi.

Tatilox Kurucu Ortağı Fırat Çavğa, yılbaşında bungalov fiyatları hakkında da bilgi vererek, yeni yılın doğa ile iç içe, lüks ve konforlu bir evde karşılanmasını tercih edenlerin bungalovlara olan ilgisinin arttığını belirtti. Sakarya Sapanca bölgesinin öne çıktığı bu talep artışında, bölgedeki havuzlu, lüks ve deluxe bungalov seçeneklerinin etkili olduğunu ifade etti. Ayrıca, Tatilox'un yılbaşında bungalov kiralama taleplerinde yoğun bir trafik aldığını sözlerine ekledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN