G20 zirvesinde Erdoğan ve Macron arasında gülümseten anlar: Hani gelecektin?

Bu yıl Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de düzenlenen G20 Zirvesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron arasındaki sohbette gülümseten anlat yaşandı. Macron'un G20 temaslarının yer aldığı videoda Erdoğan'ın kendisine esprili bir dille 'Hani gelecektin, gelmedin' ifadeleri gündem oldu.

Bu yıl Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de düzenlenen G20 Zirvesi geçtiğimiz hafta sona erdi. Zirve sonrası ülke liderleri G20'deki görüşmelere dair sosyal medya hesaplarında paylaşımlarda bulundu.

Fransa Cumhurbaşkanı Macron da resmi Twitter hesabından zirvedeki temasları özetleyen bir videoyu 'Tek gezegen, tek aile, tek gelecek. Herkesin üzerine düşeni yapması gereken yer' notuyla paylaştı. Videoda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisine ayaküstü esprili bir dille takıldığı anlara yer verdi.

7734242.jpg

'HANİ GELECEKTİN'

Videonun o bölümünde Erdoğan, ayaküstü görüştüğü Macron’a 'Libya hakkında konuşacaktık hani? Gelecektin, gelmedin' dediği ve Macron’un 'Gelecektim fakat yurt dışındaydınız. Tamam, geleceğim' dediği o anlar görüntülere yansıdı.

7734240.jpg

Erdoğan 'Gel tabi gel. Anlaştık mı?' sözlerine Macron, 'Evet geleceğim' diyerek karşılık verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN