Gardırop demiri ile kurtuluşa yolculuk! Kahraman baba duvarı deldi ve ailesini kurtardı...

Kahramanmaraş merkezli depremden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay'da gardırop askılığı, 5 kişilik ailenin hayatını kurtardı. Eline aldığı askılık ile saatlerce duvarı kazıyan polis baba, gardırop demiri ile duvarı deldi ve kendisiyle beraber 5 kişilik ailesini kurtardı. O anlar ise kameralara böyle yansıdı.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğündeki depremde büyük yara alan illerden biri olan Hatay'da polis bir baba, demir gardırop askılığı ile kendisinin ve ailesinin hayatını kurtardı.

Depremden oldukça ağır bir yara alan Hatay'da üzüntü, umut ve ilginç hayat hikayeleri birlikte yaşanmaya devam ediyor. Depremin 4. gününe gelindiğinde kurtarma ekipleri son hız hayat kurtarma mücadelesine devam etmekte. Hayatta kalmayı başaran bazı kişilerin kullandıkları yöntemler ise duyanları şaşırtıyor.

GARDIROP DEMİRİ İLE DUVARI DELDİ

Hatay, Cebrail Mahallesi'ndeki Huzur Apartmanı deprem sırasında yerle bir oldu. 20 kişinin hayatını kaybettiği belirtilen binada ailesi ile birlikte uyurken depreme yakalanan ve göçük altında kalan İdris Kan, yatak odasında devrilen gardırop demirine ulaştı. Demirle uzun uğraşlar sonucu bir duvarı delmeyi başaran polis baba, sesini dışarıdakilere duyurmayı başardı.

AİLESİNİN HAYATINI KURTARDI

Kan'ın yardım çağrısı ile enkaz altında kalan eşi Şükran, oğlu Arif ile evlerinde misafir olarak bulunan yeğeni Buğra ve yengesi Seval Kan kurtarıldı. Kameralara yansıyan kurtarılma görüntülerinde kan ailesi ve kurtarma ekipleri sevinç ve hüznü bir arada yaşadı.

İlgili Haberler
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir