Gazeteci Candaş Tolga Işık: Ekrem İmamoğlu şu an Ankara'ya gidiyor

Gazeteci Candaş Tolga Işık: Ekrem İmamoğlu şu an Ankara'ya gidiyor

Gazeteci Candaş Tolga Işık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Ekrem İmamoğlu şu an yolda Ankara'ya gidiyor" ifadelerini kullandı. Işık, İmamoğlu'nun önce ABB Başkanı Mansur Yavaş'la ardından da CHP Genel Merkezi'nde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşeceğini söyledi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a adaylık çağrısında bulunmuştu. Gazeteci Candaş Tolga Işık, sosyal medya hesabından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Ankara'ya gitmek üzere yola çıktığını söyledi.

Işık, "Önce Mansur Yavaş'la görüşecek ardından da CHP Genel Merkezi'nde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile..." ifadelerini kullandı.

Işık'ın paylaşımı şu şekilde:

"Ekrem İmamoğlu şu an yolda Ankara'ya gidiyor. Önce Mansur Yavaş'la görüşecek ardından da CHP Genel Merkezi'nde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile..."

NE OLMUŞTU?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Ne bir kumar masasında ne de bir noter masasında olmayacağız" diyerek, CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı aday olmaya davet etti. Akşener, "bir yıllık süreçte demokrasinin yeniden inşası için attıkları imzaların arkasında olduklarını" dile getirmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN