Gazeteci ve yazar Aydın Engin yaşamını yitirdi

Gazeteci ve yazar Aydın Engin yaşamını yitirdi

Gazeteci ve yazar Aydın Engin'in yaşamını yitirdiği bildirildi. Hastanede tedavi gören Engin'in, dün yoğun bakıma alındığı duyurulmuştu.

Gazeteci ve yazar Aydın Engin, 82 yaşında hayatını kaybetti. 8 Mart’ta safra kesesi ameliyatı geçiren Engin’in tedavisi yoğun bakım servisinde devam ediyordu.

Engin, T24 internet sitesinde, 11 Şubat 2022’de yayınlanan son yazısında şu ifadeleri kullanmıştı:

“Aydın Engin'i bir süre nadasa bırakmak iyi olacak. Nadas'ın ne olduğunu bilmeyen kentli okurlar için bilgi notu: Nadas tarlanın sürülüp, sulanıp ekime hazırlanması ama o yıl ekilmemesidir. Ben de beni nadasa bırakıyorum. Ne kadar sürer bu nadas? Bilmiyorum. Umarım kısa sürer. Şey… Bugün benim 81 yaşımdaki son günüm.”

DÜN DURUMU AÇIKLANMIŞTI

Aydın Engin'in oğlu Ekin Engin, dün Aydın Engin'in Facebook hesabından yaptığı paylaşımda babasının durumunu açıklamış, durumunun stabil olduğunu ancak henüz hayati tehlikeyi atlatmadığını belirtmişti.

Bilinci açık olan Engin’in tedavisi, ameliyat sonrasında gelişen komplikasyon nedeniyle yoğun bakım servisinde devam ediyordu.

AYDIN ENGİN KİMDİR?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN