Gazoz şişesinden sinek çıktı, firmadan aldığı yanıt şoke etti! 'Sadece özür beklemiştim...'

Gazoz şişesinden sinek çıktı, firmadan aldığı yanıt şoke etti! 'Sadece özür beklemiştim...'

Satın aldığı ünlü bir markaya ait meyveli gazozun içinde sinek gören kadın, durumu hemen firmaya bildirdi. Kadın, firmadan gelen cevap karşısında şaşkına döndü. İşte detaylar...

İstanbul'un Seyrantepe semtinde bir mimarlık ofisinde çalışan Şeyma Alçın, ofis için alışveriş yaptı. Su, çay ve meyveli gazoz alarak iş yerine bırakan Alçın, daha sonra ofisten çıktı.

gazoz-sisesinden-sinek-cikti-1.jpg

Milliyet'ten Damla Güler'in haberine göre, birkaç gün sonra iş arkadaşları tarafından aranan Şeyma Alçın, meyveli gazoz şişesinin içinden sinek çıktığını duyunca şok oldu. Hemen ofise gidip şişeye bakan Alçın, soda markasının müşteri hizmetlerini arayarak durumu bildirdi.

gazoz-sisesinden-sinek-cikti-2.jpg

İÇECEK MARKASININ YANITI ŞAŞIRTTI

Firmanın isteği üzerine e-posta ile şişenin ve içindeki sineğin fotoğraflarını da atan Şeyma Alçın beklemeye başladı. Bir süre sonra firmadan bir telefon aldığını söyleyen Alçın, "Şişeyi incelemeleri için kendilerine göndermemi istediler. Ben de onlara, 'Şişeyi size verirsem elimde bir şey kalmayacak. Ekipleriniz gelip burada incelesin' dedim. Bunun üzerine şişe üzerindeki seri numarasını istediler. Birkaç gün sonra tekrar arayıp aynı seri numaraya ait şişeleri incelediklerini ve diğer şişelerde sorun olmadığını söylediler" dedi.

gazoz-sisesinden-sinek-cikti-3.jpg

"SADECE ÖZÜR BEKLEDİM"

Firmadan sadece özür beklediğini söyleyen Şeyma Alçın, "Ben bu markanın suyunu da kullanıyorum. Sodasını da çok beğenerek içiyordum. Diğer şişelere de baktıklarını söylediler ama içim rahatlamadı. Ben sadece bir özür bekledim. Çünkü bu ayıplı bir mal" diye konuştu.

gazoz-sisesinden-sinek-cikti-4.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN