Gelecek Partisi Başkanlık Kurulu toplandı

Gelecek Partisi Başkanlık Kurulu toplandı

Dün İYİ Parti lideri Akşener'in masadan sert sözlerle ayrılmasının ardından bugün 5 parti lideri toplantı kararı aldı. Toplantı öncesi kurullarını toplayan partilerden biri de Gelecek Partisi oldu. Gelecek Partisi Başkanlık Kurulu, Genel Başkan Ahmet Davutoğlu başkanlığında toplandı. Davutoğlu, genel merkeze gelişinde partililerce karşılandı.

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adaylığı konusunda yaptığı toplantının ardından dün İYİ Parti lideri Meral Akşener, basın açıklaması yaptı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını reddetti. Masaya 'noter' benzetmesi yapan Akşener, CHP'nin belediye başkanları İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ABB Başkanı Mansur Yavaş'a da çağrıda bulundu.

Akşener'in bu çıkışının ardından siyasette soğuk rüzgarlar esti ve Akşener'in Altılı Masa'dan kalkmasının ardından 5 liderden ortak toplantı kararı geldi. Muhalefet partileri de bugün kurullarını toplamaya başladı.

Gelecek Partisi Başkanlık Kurulu, Genel Başkan Ahmet Davutoğlu başkanlığında toplandı.

Millet İttifakı'ndaki 5 partinin genel başkanı, bu akşam Saadet Partisi Genel Merkezi'nde bir araya gelecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN