Gelecek Partisi lideri Davutoğlu HDP binasına saldırıyı kınadı

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu HDP binasına saldırıyı kınadı

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, bir kişinin yaşamını yitirmesine sebep olan HDP İzmir il binası'ndaki silahlı saldırıyı kınadı. Davutoğlu yaptığı açıklamada, "İktidar siyasete terör gölgesi düşmemesi için acilen tedbir almalıdır" ifadelerine yer verdi.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) İzmir il binasına silahlı saldırı düzenlendi. Parti binasında bulunan Deniz Poyraz'ı öldüren O.G. isimli şahıs gözaltına alındı.

Birçok siyasetçi saldırıyı kınadığına dair paylaşımlarda bulunurken bir açıklama da Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'ndan geldi.

Davutoğlu'nun sosyal medya paylaşımı şöyle:

"İzmir'de HDP İl Binası'na düzenlenen silahlı saldırıyı kınıyorum. Öldürülen Deniz Poyraz'a Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı dilerim. Şiddet kaybetmeye mahkumdur. İktidar siyasete terör gölgesi düşmemesi için acilen tedbir almalıdır."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN