Kılıçdaroğlu: Namuslu savcılara son kez sesleniyorum

CHP lideri Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı: On milyon euro sorusunun cevabı sizi deniz'in katillerine götürecek.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, HDP'nin İzmir İl Başkanlığı'na yönelik silahlı saldırıya sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi.

“Bu ülkenin namuslu savcılarına son kez sesleniyorum” diyen Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı:

İyi geceler. Biraz konuşmamız lazım. Sabah Rumeli kökenli gençlerimizle buluşmuştum. İnanın çok mutluydum. Rumeli’yi Balkanları gelecek planlarını vatanımızı konuştuk… Sonra Deniz’i öldürdüler. İstiyorlar ki bu ülkede hiçbir genç mutlu olmasın, kaçan kaçsın kalan da ölsün.

"KAHVALTI EDERKEN DENİZ’İ ÖLDÜRDÜLER"

Kahvaltı ederken Deniz’i öldürdüler, katlettiler kızımızı. Onun için bu gece namuslu savcılara son çağrımı yapacağım. Bu gece bu ülkenin mert ve vatansever savcılarına son kez sesleniyorum... Biliyorum azınlıkta kalsanız da hala vatansever olanınız var. Hala oradasınız. Partileştirdiler savcılıkları ama hepinizi hala bitiremediler.

"BU ÜLKENİN NAMUSLU EVLATLARI; VAKTİMİZ HIZLA DARALIYOR"

Az kaldınız ama oradasınız. Hala kalbiniz bu ülke için çarpıyor. Biliyorum bu talebim tüm emeğinize mal olabilir. Sürebilirler sizi, men edebilirler mesleğinizden. Aynı zamanda biliyorum ki içiniz içinize sığmıyor. Siz bu ülkenin evlatlarısınız. Atatürk’ün ruhu hala içinizde yaşıyor. Bu ülkenin namuslu evlatları; vaktimiz hızla daralıyor, soruşturma açmaz iseniz daha çok provokasyonla karşı karşıya kalacak ülkemiz daha çok Denizlerin canlarına kastedecekler.

"O SORU SİZİ DENİZ’İN KATİLLERİNE KADAR GÖTÜRECEK"

Unutmayın, dünyada bizi, “haydut devlet” konumuna düşürmek isteyen düşmanlarımız da var. Onların dümenine siz de istemeden su taşımız olacaksınız, onların dümenine su taşıyan kırk haramilere susarak siz de destek olacaksınız.

İlk soracağınız soru “10 milyon Euro’yu Ankara’da kimin için istediler?” İşte o soru sizi Deniz’in katillerine kadar götürecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (11)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
11 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN