Peker'den hayatını kaybeden HDP'liye taziye

Peker'den hayatını kaybeden HDP'liye taziye

HDP İzmir'e yapılan saldırı sonrası "Çok daha büyüklerini ne yazık ki önümüzdeki zamanlarda yaşayacağız" açıklamasında bulunan Sedat Peker, hayatını kaybeden partili için başsağlığı diledi: Bizim savaşımız dağdaki teröristlerle, temizliğe giden bir genç kızla asla değil.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, HDP’nin İzmir'deki binasına yapılan saldırı sonrası "Çok daha büyüklerini ne yazık ki önümüzdeki zamanlarda yaşayacağız" uyarısında bulunmuştu.

Saldırının provokasyon olduğunu tekrar dile getiren Peker, yeni paylaşımlarda bulunarak, “Hayatını kaybeden Deniz Poyraz isimli kardeşimize Yüce Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Peker, şunları yazdı:

“Kıymetli dostlarım, İzmir HDP il başkanlığı binasına provokasyon amaçlı yapılan saldırıyla ilgili uyarı amaçlı üç tane tweet yazmıştım. Ancak bazı kesimlerce şahsıma aleyhte kampanya yapılır diye başsağlığı dilememiştim.

O saatten bu saate kadar çok düşündüm. Eline silah almamış genç bir kızın hunharca katledilişine bile başsağlığı dileyemiyorsak, muktedir olanlar bizi tam olarak birbirimizden uzaklaştırmışlar.

3- HDP binasında provokasyon amaçlı yapılan eylemde hayatını kaybeden Deniz Poyraz isimli kardeşimize Yüce Allah’tan rahmet diliyorum.

Bizim savaşımız dağdaki teröristlerle, temizliğe giden bir genç kızla asla değil.

Düşmanlıklar dahi namusluca yapılmalıdır, kahpece değil. (Kardeşlerim, her ne olursa olsun lütfen sokağa çıkmayın.)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN