Peker'den HDP İzmir saldırısı paylaşımı: Provokasyon amaçlı yapıldı

Peker'den HDP İzmir saldırısı paylaşımı: Provokasyon amaçlı yapıldı

HDP İzmir'e yapılan saldırı sonrası paylaşım yapan Sedat Peker, saldırının 'provokasyon amaçlı' olduğu yazdı. Peker, "Çok daha büyüklerini ne yazık ki önümüzdeki zamanlarda yaşayacağız" dedi.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, HDP İzmir'e yapılan saldırı sonrası Twitter hesabından yapılan saldırının ' provokasyon amaçlı' olduğunu yazdı. Peker, HDP İzmir'e yapılan saldırının daha büyüklerinin yaşanacağını iddia etti.

"HİÇBİR ŞARTLA SOKAĞA ÇIKMAYIN"

Peker'in paylaşımları şöyle:

"Kıymetli dostlarım, İzmir HDP il başkanlığına yapılan provokasyon amaçlı saldırının çok daha büyüklerini ne yazık ki önümüzdeki zamanlarda yaşayacağız. Eğer benim tecrübeme ve samimiyetime inanıyorsanız hiçbir şartla sokağa çıkmayın.

"ÇOK BÜYÜK BİR OYUN KURGULANIYOR"

Çok büyük bir oyun kurgulanıyor. Eğer siz sokağa çıkarsanız derin mehmet ve adamları terör örgütlerinin içindeki elemanlarını olaya dahil edip ortalığı yangın yerine çevirecekler.

Sadece cahil olanlar, gafil olanlar ve aptal olanlar düşmanlarının kurduğu oyunun bir parçası olurlar (bu oyunu kuranlara lütfen hizmet etmeyin)."

peker.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (13)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
13 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN