Peker’den yeni açıklama: Video yayınına 15 gün sonra karar vereceğim

Peker’den yeni açıklama: Video yayınına 15 gün sonra karar vereceğim

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, neden video çekemediğini ve video çekeceği tarihe ne zaman karar vereceğini yine sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla duyurdu.

Gündeme dair çok önemli iddialar atan Sedat Peker, neden video çekip yayınlayamadığıyla ilgili olarak açıklama yaptı. Daha önce de bulunduğu ülkenin yetkililerinden aldığı uyarıyla video yüklemelerine ara verdiğini dile getirmiş olan Sedat Peker, sosyal medya hesabı üzerinden iyi olduğunu, video çekememesinin sebebinin en üst derecede suikast ihbarları almasından kaynaklı olduğunu dile getirdi. Peker ayrıca, video yayınına da 15 gün sonra karar vereceğini yazdı.

Twitter'daki paylaşımlarıyla kendisini takip edenlere mesaj gönderen Peker'in suikast iddialarından yola çıkarak ülke değiştirebileceği ise ihtimaller arasında.

Video yayınlamaktan vazgeçmeyeceğini de söyleyen Peker, yetkililerden onay aldığı takdirde yeni bir video yayınlayacağını da duyurdu.

PEKER'İN PAYLAŞTIĞI SON MESAJLAR ŞÖYLE:

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN