Adı Sedat Peker videolarında geçmişti: Mübariz Gurbanoğlu rest çekti

Adı Sedat Peker videolarında geçmişti: Mübariz Gurbanoğlu rest çekti

Yalıkavak Marina'nın hileli bir şekilde elinden alındığını iddia ederek İstanbul 3. Ağır Ceza Mahkemesi'ne dava açan Mübariz Gurbanoğlu, mahkeme kararını eleştirdi: Bu kararı kabul etmiyorum. Bilirkişi atanmadı. İki şahit dinlenmedi. İfadelerin hepsi yalan. Benim malıma çöküldü. Marinayı geri istiyorum.

Yalıkavak Marina'nın hileli bir şekilde elinden alındığı iddia eden iş insanı Mübariz Gurbanoğlu, İstanbul 3. Ağır Ceza Mahkemesi'ne açtığı davayı kaybetti. Mahkemenin kararına itiraz eden Gurbanoğlu "Bu kararı kabul etmiyorum" dedi.

"BENİM MALIMA ÇÖKÜLDÜ"

Sözcü yazarı İsmail Saymaz'a konuşan Gurbanoğlu, şunları kaydetti: "Bu kararı kabul etmiyorum. Bilirkişi atanmadı. İki şahit dinlenmedi. İfadelerin hepsi yalan. Sözleşmede 220 milyon dolar yazıyor. Finansal hilelerle 31 milyon dolara indirdiler. İstinaf ve Yargıtay aşamaları var. Bu davayı kazanacağız. Benim malıma çöküldü. Marinayı geri istiyorum."

NE OLMUŞTU?

FETÖ'nün Rusya imamı Ahmet Hamdi Vural ve iş insanı İhsan Kalkavan ile bağlantılı olduğu, örgütün Rusya'daki 'Atlantik' okulunu finanse ettiği ve Gülen'i ziyarete gittiği iddiasıyla hakkında FETÖ davası açılan Mübariz Gurbanoğlu, Yalıkavak Marina'nın hileli şekilde elinden alındığı iddiasında bulunmuş, mahkemeye başvurmuştu.

Sedat Peker'in videolarında adı geçen Yalıkavak Marina'nın, şaibeli bir şekilde el değiştirdiği iddiaları sonrası İstanbul 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde nitelikli dolandırıcılıktan açılan dava karara bağlanmıştı.

Savcılık, esas hakkındaki mütalaasında dolandırıcılık suçunun gerçekleşmediğini belirtmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN