Sedat Peker'den Soylu'ya yeni suçlama: Sihirbaz bile bu hale getiremez

Sedat Peker'den Soylu'ya yeni suçlama: Sihirbaz bile bu hale getiremez

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medya hesabından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Veyis Ateş'e ilişkin yeni iddiaları gündeme getirdi: Kuzu Holding’in Sea Pearl - Ataköy projesini sihirbaz bile bu hale getiremeyecekken senin akraban Sadık Soylu bak bu projeyi nasıl bu hale getirdi.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili 7 Haziran Pazar günü yayınlayacağını söylediği videoyu 14 Haziran'dan sonraya ertelemişti.

Peker, "Bazı maaşı namusu kadar olan gazeteciler benim bu pazar Tayyip abiyle helalleşmek için çekeceğim videoyu 14 Haziran’da Sayın Joe Biden ile yapacağı görüşmede Tayyip abinin elini zayıflatmak için çekeceğimin propagandasını yapmaktalar" ifadelerini kullanmıştı.

Peker, Erdoğan-Biden görüşmesi sonrasında yeni iddialarını sürdürdü. Twitter hesabından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya ilişkin yeni iddiaları gündeme getiren Peker, Soylu'nun yer aldığı fotoğrafları da paylaşarak, Soylu'nun oğlunun lüks bir otelde kaldığını öne sürdü.

Kuzu Holding'e ilişkin iddialarda da bulunan Peker, ''Kuzu Holding’in inşaat projesini de çok seviyorsunuz herhalde, yumulmuşsunuz buna'' ifadelerini kullandı.

Peker'in paylaşımları şu şekilde:

"1- (Süleyman Soylu), Kuzu Holding’in Sea Pearl - Ataköy projesini sihirbaz bile bu hale getiremeyecekken senin akraban Sadık Soylu bak bu projeyi nasıl bu hale getirdi.

2- (Süleyman Soylu), oğlun dört gündür Sea Pearl projesinde deniz manzaralı 0/7 blokta bulunan 25 - 30 milyon değerindeki dairede kalıp keyif ediyor. O da benim gibi durmadan sigara içiyor.

3- (Süleyman Soylu), siz sülalecek para makinesi sesini ve poliçe sesini çok seviyorsunuz ya, Kuzu Holding’in inşaat projesini de çok seviyorsunuz herhalde, yumulmuşsunuz buna

4- (Süleyman Soylu), kuzuları almışsın yanına, şimdi bunları da başlarsın sen ince ince kesmeye. Her şeyi biliyorum da bu kuzu gruptakileri nasıl korkuttun çöktün mallarına vallahi onu bilmiyorum."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (11)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
11 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN