Sedat Peker: Soylu’nun gücü AK Parti’nin gücünden daha fazla

Sedat Peker: Soylu’nun gücü AK Parti’nin gücünden daha fazla

Hakkındaki iddialara cevap veren Veyis Ateş’in açıklamaları üzerine sosyal medya üzerinden paylaşım yapan Sedat Peker, “Türkiye’de hangi savcı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yla ilgili adil bir karar verebilir? Adamı görevden bile alamıyorlar. Süleyman Soylu’nun gücü AK Parti’nin gücünden daha fazladır” dedi.

Hakkındaki iddialara cevap veren gazeteci Veyis Ateş, hiçbir zaman bir tekneye sahip olmadığını belirterek, “10 milyon euroluk bir talep aramızda geçmedi. İstemedim. Madem böyle bir telefon konuşmam var. Nerede? Diyelim ki 10 milyon euroyu ben istedim, ben 10 milyon euroyu nereye saklayabilirim” dedi.

Canlı yayın sırasında sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımlarda bulunan organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Veyis Ateş’in Habertürk’teki programı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu aklamak için düzenlediğini ve İsmail Saymaz’ın soru sormasını engellemediğini iddia etti.

Peker, şunları söyledi:

"İçişleri Bakanı kendisine koruma polisi ve tahsisli araç vermiş mi? Eğer verdiyse bunu hangi sebeple verdi?

(Veyis Ateş), (Süleyman Soylu) yüce divandan kurtarmak için, 80 milyonun önünde rezil olmayı bile göze alıyor. Bu nasıl bir rezillik. (Süleyman Soylu), seni kimse kurtaramaz.

(Veyis Ateş), açıklama yapmamasının sebebi (Süleyman Soylu) bu işten nasıl çıkarız diye plan yapmak için zaman kazanmak içindi. Ama (Süleyman Soylu) kurtaramayacak. Çünkü ayın 4’ünde, Sezgin Baran Korkmaz’la görüştü.

"SOYLU'NUN GÜCÜ AK PARTİ'NİN GÜCÜNDEN DAHA FAZLA"

Sayın İsmail Saymaz, Türkiye’de hangi savcı İçişleri Bakanı süleyman soyluyla ilgili adil bir karar verebilir? Adamı görevden bile alamıyorlar. Süleyman Soylu'nun gücü AK Parti'nin gücünden daha fazladır.

Süslü Süleyman İçişleri Bakanlığı'nda Sezgin Baran Korkmaz’la ayın 4’ünde görüşmedi mi? Sonra ertesi günü Sezgin Baran yurtdışına çıkmadı mı? Ben senin sıkıntılarını çözeceğim, o sürede sen yurtdışına çık demedi mi?

(Veyis Ateş), sen İçişleri Bakanı’nın anonsçusu değil miydin? O gün programı (Süleyman Soylu) aklamak için düzenlemedin mi? Sayın İsmail Saymaz soru soracakken sen engellemedin mi?

Anonsçu Veysi, koruma polisi verilen herkese kanun gereği tahsisli araç plakası verilir. Bu mecburidir. Bunda bile yalan söylüyorsun.

"TÜRKİYE’YE GELSİN DİYORSUN, NASIL GELECEK?"

(Veyis Ateş), Süslü Süleyman varken Sezgin Baran Korkmaz nasıl gelsin? Adamın hem 45 milyonuna hem de oteline çöktü. Türkiye’ye gelsin diyorsun, nasıl gelecek?

(Veyis Ateş), güç insana böyle hata yaptırır. Sezgin Baran’ın seni kaydettiğini bilmediğin için internet üzerinden rahatça konuştun. Ama Allah adamı böyle rezil eder. Senin Habertürk televizyon kanalının başına gelebilecek bir televizyonculuk kariyerin var mı ki oraya geldin?

(Veyis Ateş), PKK lideri murat karayılanla ismimi yan yana getirip İçişleri Bakanı’nın bunlar düşmanı diyerek psikolojik algı yapmaya çalışıyorsun. Sana bunu (Süleyman Soylu) öğretti değil mi?

(Veyis Ateş), rüşvet istediğin ses kaydına rağmen bu kadar rahat oturmanın sebebinin (Süleyman Soylu) aldığın güçten olduğunu televizyonda seni izleyen herkes biliyor. (Süleyman Soylu) tüm ülkeyi teslim edenler bence utanmalı.

"700 BİN TL’YE TAKSİTLE ALDIĞINI SÖYLEDİĞİN EVİN DEĞERİ 3 MİLYON TL"

(Veyis Ateş), 700 bin TL’ye taksitle aldığını söylediğin evin değeri 3 milyon TL. Neden sana 700 bin TL’ye ve taksitle bu evi verdiler?

YÜCE TÜRK MİLLETİ; bu kadar utanmaz gazetecinin, siyasinin, maalesef ki devlet görevlisinin olduğu bir ortamda mahcubiyetimden dolayı suç örgütü üyeliğimden istifa ediyorum. Lütfen kabul edin (bunları mahkum ettirmeden asla istifa etmeyeceğim).

"DEVLETİ YÖNETEN BAZI KİŞİLERİN İSMİ GEÇİYOR"

Sayın Özlem Gürses, Sezgin Baran Korkmaz’ın diğer 9 dakikalık bölümü kimseye dinletmemesinin sebebi kendisinin devlet güvenliğiyle ilgili bir bölüm olduğu söylemesidir. Yani devleti yöneten bazı üst konumdaki kişilerin isminin geçtiği içindir."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (13)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
13 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN