Sedat Peker'den yeni iddia: Süleyman Soylu 14 kişilik ekip kurdu

Sedat Peker'den yeni iddia: Süleyman Soylu 14 kişilik ekip kurdu

Bir süre videolarına ara verdiğini duyuran Sedat Peker, İçişleri Bakanı Soylu ile ilgili yine peş peşe iddialarda bulundu. Soylu'nun kendisi hakkında çalışma yapması için 14 kişilik ekip kurduğunda bahseden Peker "Benimle ilgili ne kadar çalışma yaparsa yapsınlar, hiçbir şey bulamayacaklar" dedi.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili yine peş peşe iddialarda bulundu.

Soylu'nun kendisi hakkında çalışma yapması için 14 kişilik ekip kurduğunda bahseden Peker "Benimle ilgili ne kadar çalışma yaparsa yapsınlar, hiçbir şey bulamayacaklar" dedi.

Peker, Twitter paylaşımda şunları kaydetti: "Süleyman Soylu, organize şubenin içinde çeşitli şubelerden getirip tayin edip oluşturduğun 14 kişilik ekip var ya, başlarına da Mardin'den Hakan isminde bir amir getirmişsin, benimle ilgili ne kadar çalışma yaparsa yapsınlar hiçbir şey bulamayacaklar.

Kendinden emin olmayan bir adam senin de içinde olduğun haramilere savaş açmaya cesaret edemez. Bunu da nasıl öğrendim diye merak edeceksin. Sana demiştim ya vatan fedaileri, serdengeçtiler, vatan delileri her yerdeler. Onlar birbirini tanımadan, birbirini deli gibi severler."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN