Sedat Peker yeni video yayınlayacağını duyurdu

Sedat Peker yeni video yayınlayacağını duyurdu

Daha önce uluslararası güvenlik protokolü nedeniyle videolarına ara verdiğini belirten Sedat Peker, “Bulunduğum ülkedeki güvenlik görevlileriyle yapmış olduğum görüşme neticesinde, kafa karışıklıklarını gidermek için 7-8 dakikalık bir video yayınlamam konusunda mutabık kaldık. Bugün inşallah videoyu yayınlayacağım” dedi.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, daha önce video paylaşımlarına neden ara verdiğini açıklamıştı.

“Uluslararası güvenlik protokolü diye bir şey mi ne varmış” diyen Peker, “Yüksek güvenlik riski taşıdığım için video paylaşımı yapamıyorum. Ancak Twitter kullanmama şu an için izin veriliyor. Bende söz namus” ifadelerini kullanmıştı.

Yeni bir paylaşımda bulunan Peker, bu akşam video yayınlayacağın duyurarak, şu ifadeleri kullandı:

“Kıymetli dostlarım, bulunduğum ülkedeki güvenlik görevlileriyle yapmış olduğum görüşme neticesinde, kafa karışıklıklarını gidermek için 7-8 dakikalık bir video yayınlamam konusunda mutabık kaldık. Bugün inşallah videoyu yayınlayacağım.”

NE YAŞANDI?

Daha önce bulunduğu ülkenin yetkililerinden aldığı uyarıyla video yüklemelerine ara verdiğini dile getiren Sedat Peker, sosyal medya hesabı üzerinden iyi olduğunu, video çekememesinin sebebinin en üst derecede suikast ihbarları almasından kaynaklı olduğunu dile getirmişti. Peker ayrıca, video yayınına da 15 gün sonra karar vereceğini yazmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN