Gelecek Partisi'nden ilk seçim yorumu: İnşallah iktidar zihniyetini değiştirir

Gelecek Partisi'nden ilk seçim yorumu: İnşallah iktidar zihniyetini değiştirir

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İdari ve Mali İşler Başkanı Feramuz Üstün, cumhurbaşkanı seçimlerinin ikinci turunun kesin olmayan sonuçlarıyla ilgili "Seçim sonuçları milletimize hayırlı uğurlu olsun. Millet iktidarı değiştirmedi inşallah iktidar zihniyetini değiştirir ve liyakatlı kadrolarla milletin ağır sorunlarını çözmeye odaklanır" dedi.

Türkiye ikinci tura kalan cumhurbaşkanı seçimi için bugün sandığa gitti. Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İdari ve Mali İşler Başkanı Feramuz Üstün, cumhurbaşkanı seçimlerinin ikinci turunun kesin olmayan sonuçlarıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Üstün, "Seçim sonuçları milletimize hayırlı uğurlu olsun. Millet iktidarı değiştirmedi inşallah iktidar zihniyetini değiştirir ve liyakatlı kadrolarla milletin ağır sorunlarını çözmeye odaklanır" ifadelerini kullandı.

Üstün'ün açıklaması şu şekilde:

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN