Gideni 10 yaş aşağı çeken belde! Muğlalılar bile buradan bi haber! Valizini toplayan buraya koşacak

Gideni 10 yaş aşağı çeken belde! Muğlalılar bile buradan bi haber! Valizini toplayan buraya koşacak

Türkiye'nin farklı noktalarında birçok farklı güzellik yer alırken gideni 10 yaş gençleştiren bu belde herkesin yerleşmek isteyeceği türden. Muğlalıların bile bir haber olduğu bu belde insanın ruhuna işliyor. Burayı görmeden emeklilik planı yapanlar ise tüm planlarını sil baştan yapıyor. İşte insanı gençleştiren o belde..

Tarih, kültür ve doğal güzellik denildiğinde akla ilk gelen şehirler arasında tabii ki de Muğla yer alıyor. Merkezden köylerine kadar gidene huzur veren Muğla kimsenin bilmediği keşfedilmeyi bekleyen alanlarla da merak uyandırıyor. Doğallığı ile insana huzur veren Muğla'da az bilinen o beldeyi bir kez keşfeden sürekli gitmek isteyecek. Deniz, huzur ve atmosferi ile herkesin ilgi odağı oluyor. İşte insanı gençleştiren o belde..

CENNETİN TÜRKİYE'DEKİ İZİ

Bir turizm cenneti olan Muğla Türkiye'de en çok turist alan şehirler arasında yer alıyor. Farklı ilçelerde farklı deneyimler yaşamak isteyenler karış karış Muğla'nın altını üstüne getiriyor. Türkiye'de Maldivleri aratmayan görüntüler sunan Muğla Ören beldesi ile herkesi büyülüyor.

mugla-oren.jpg

Deniz, balık restoranları, uzun sahil şeridi, yemyeşil doğası ile buraya adım atan resmen 10 yaş gençleşiyor. İlkbahar ve sonbaharda oldukça sakin olan bu belde kafa dinlemek isteyenlerin de ilk tercihe oluyor. Ayak basanları resmen masallardaki bir dünyayı ışınlayan Ören, 12 kilometrelik kıyı şeridine sahiptir. Deniz sesini dinleyerek masmavi gökyüzünün tadını çıkarmak isteyenlerin mutlaka Ören'e uğraması gerekiyor.

TÜRKİYE'DEKİ HUZUR ROTASI

Sessiz ve sakin bir belde olması ile bilinen Ören, gece yaşamı sevenlerin pek de seveceği türden değil. Kafa dinlemek isteyenlerin daha çok emeklilerin tatil yapabileceği bu yerde güneşin tadını çıkartmak isteyenler soluğu sahil kenarında alıyor. Kalabalıktan uzak kafa dinleyebileceğiniz bu yer yorgunluğunuzu da üstünüzden silip atıyor.

mugla-oren-tatil.jpg

Birazı taşlık bir yazı kum olan sahilleri ile bilinen Ören, denize girmenin kolay olduğu noktalardan biridir. Berrak deniz ve insanı içerisine çeken huzuru sonuna kadar hissedeceğiniz bu yerde belediyelerin uygun ücretleri şezlong ve şemsiye kiraladığı da biliniyor.

mugla-deniz.jpg

EGE MUTFAĞINI DENEYİMLEYİN

Ege denildiği zaman akla ilk gelen şey tabii ki de inanılmaz mezeler ve balık sofraları oluyor. Denizden çıkan birçok çeşit balık bulunurken taptaze mezeler ile birlikte ziyafet dolu bir akşam yemeğinin tadını çıkarabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN