Gökbakar: Şiddet gören engelli kardeşimizin eğitimini karşılamak isterim

Gökbakar: Şiddet gören engelli kardeşimizin eğitimini karşılamak isterim

Zonguldak'ın Ereğli ilçesindeki bir meslek lisesinde engelli bir öğrenciye yönelik yapılan akran zorbalığı tepkilere neden olmuştu. Komedyen Şahan Gökbakar, engelli öğrencinin özel eğitim alabileceği bir okulda eğitimini karşılamak istediğini söyledi.

Zonguldak Ereğli'deki bir meslek lisesinde engelli öğrenciye, sınıf arkadaşları tarafından uygulanan şiddet büyük tepkilere neden olmuştu. Öğrenciler, arkadaşlarını dakikalarca tekme, tokat ve yumruk atarak darp etti. Polis ekipleri, sınıf arkadaşlarını dakikalarca darp edip videoya kaydeden 4 öğrenciyi evlerinden gözaltına almıştı. Adliyeye sevk edilen 4 öğrenci savcılıktaki işlemlerinin ardından serbest bırakılmıştı.

Komedyen Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından sınıf arkadaşları tarafından şiddet gören engelli öğrencinin ailesinin kendisine ulaşması halinde, eğitim masraflarını karşılamak istediğini söyledi.

Gökbakar'ın paylaşımı şu şekilde:

"Sınıfta birkaç arkadaşı tarafından zorbalığa maruz kalan ve dövülen engelli kardeşimizin ailesi bize ulaşırsa, özel eğitim alabileceği bir okulda eğitimini karşılamak isterim. Üzülmesin, hepimiz onun yanındayız."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN