Gören Hindistan sanıyor ama burası Adana! Siz şaşırsanız da bu sokak lezzetinin taliplisi çok

Hindistan'ı andıran görüntüler Türkiye'den! Adana'da çekilen bu video izleyenleri şaşkına uğratıyor. Bu videodan sonra sokak lezzetlerinden soğuyabilirsiniz. Siz şaşırsanız da bu sokak lezzetini yiyen çok...

Adana’da sosyal medyada paylaşılan bir video, izleyenleri hijyen koşullarıyla şaşırttı. Videoda, halka tatlısı yapan bir satıcının eldiven kullanmaması ve diğer hijyen kurallarına dikkat etmemesi, Hindistan sokaklarını anımsatan görüntülerle izleyicilerin tepkisini çekti.

Sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çeken bu video, Adana’da sokak lezzetlerinin hijyen standartları konusunda endişe yaratıyor. Görüntülerde, tatlıyı hazırlayan satıcının çıplak ellerle çalışması ve hijyen kurallarına uymaması, izleyiciler tarafından eleştirildi.

Bazı kullanıcılar, bu durumun sadece Adana’ya özgü olmadığını ve sokak lezzetlerinin birçok yerde benzer hijyen sorunlarıyla karşılaştığını belirtti. Ancak, tatlıyı deneyenlerin sayısının fazla olması, bu tür sokak lezzetlerine olan ilginin devam ettiğini gösteriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN