Görenler hayrete düştü: PTT binasını satışa çıkardılar

Görenler hayrete düştü: PTT binasını satışa çıkardılar

Eskişehir'de depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle 9 ay önce boşaltılan PTT binası satılığa çıkarıldı. Kapıdaki "Satılık PTT binası, ilgilenen Şeref Bey" yazısını gören vatandaşlar, "Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu, kamu binasını nasıl satarlar?" dedi.

Eskişehir'in Günyüzü ilçesine bağlı Fatih Mahallesi Turgut Altınok Caddesi üzerinde bulunan ve yaklaşık 60 yıllık olduğu belirtilen bina 9 ay önce depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle boşaltıldı.

9235180.jpg

Giriş bölümü PTT Şubesi, diğer katları lojman olarak kullanılan 3 katlı binanın satılığa çıkarıldığını görenler hayrete düştü.

9235178.jpg

Kapısına "Satılık PTT binası, ilgilenen Şeref Bey" yazılı ilan yapıştırılan binadaki tahribat dikkat çekti. İlçe sakinleri, ilanda telefon numarası bulunan ve PTT Eskişehir Yapı ve Teknoloji Müdürü Şeref Durdu olduğu öğrenilen kişi ile irtibat kurulmasını istiyor.

9235179.jpg

Adete yıkılmak üzere olan binanın satılığa çıkarılmasını şaşkınlıkla karşılayan ilçe sakinleri, "Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu, depreme dayanıksız yıkım kararı alınan bir binayı hatta kamu binasını nasıl satarlar?" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN