Görüntüler Erzincan'dan! Bildiğiniz tüm kayak aletlerini unutun: Küvet ile kayak yaptı

Görüntüler Erzincan'dan! Bildiğiniz tüm kayak aletlerini unutun: Küvet ile kayak yaptı

Erzincan'da bulunan Ergan Dağı Kayak Merkezi, ilginç bir görüntüye ev sahipliği yaptı! Bildiğiniz tüm kayak aletlerini unutun! Bu kez küvet ile kayak yaptı...

Bu yıl Türkiye genelinde kar yağışının azlığı sebebiyle birçok kayak merkezi erken sezon kapatma kararı alırken, Erzincan'ın Ergan Dağı Kayak Merkezi'nde ise kayak keyfi sürüyor.

Ergan Dağı Kayak Merkezi, göl manzarası eşliğinde vatandaşlara unutulmaz anlar yaşatıyor. Kayak tutkunları, hem kayak hem de snowboard yaparak bu muhteşem manzaranın keyfini çıkarıyor.

KÜVET İLE KAYAK YAPTI

Kayak merkezinin pistinde gerçekleştirilen ilginç bir etkinlik ise dikkat çekti. Vatandaşlar, bir küveti kayak pistine taşıyarak sıra dışı bir deneyim yaşadılar.

Hasan Karatepe isimli vatandaş, küvetin içine girip banyo yaparken, arkadaşı Canser Atila ve diğerleri de onu pist boyunca kaydırdılar. Bu sıra dışı etkinlik, dron ile havadan görüntülendi ve ilgiyle izlendi.

Konu hakkında açıklama yapan Canser Atila, "Bugün Erzincan Ergan Dağı Kayak Merkezi'nde sıra dışı bir etkinliğe imza attık. Türkiye’de ilki yaptık bugün. Seyyar küvetin altına kayaklarımızı bağlayarak içerisine sıcak su, köpüğü koyup yanımıza kesecileri de alarak çok güzel bir şekilde Ergan Dağında kayak yaptık. Herkesi Ergan Dağı Kayak Merkezi'ne bekliyoruz" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN