Gözde’nin katiline istenen ceza belli oldu: '3 sene işkence yapmış'

Gözde’nin katiline istenen ceza belli oldu: '3 sene işkence yapmış'

Boşanma aşamasındaki eşi Gözde Karamus’u tabancayla vurarak öldüren Serdar Karamus hakkında istenen ceza belli oldu. Sacvı, Karamus hakkında ağırlaştırılmış müebbet istedi. Gözde Karamus’un babası Yüksel Madi'nin "Kızımı sadece öldürmedi. Öncesinde 3 sene boyunca çok ağır işkenceler de yapmış. Kızımı çok dövmüş. Üzerine sıcak su dökmüş. Banyoda çıplak yerlerine vurmuş. Normal bir insanın yapmayacağı şeyler yapmış" açıklaması yürek dağladı.

Kadın cinayetleri verilen cezaların caydırıcı olmaması sebebiyle engellenemiyor. 21 Aralık 2023’te İzmir’de eşinin katlettiği Gözde Karamus’un davasında savcı talebini açıkladı.

AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET İSTENDİ

Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Serdar Karamus hakkında, eşi kasten öldürmeden ağırlaştırılmış müebbet ile ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma veya taşıma veya bulundurma suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar hapis istemiyle hazırlanan iddianame kabul edildi. Savcı, Serdar Karamus hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istedi.

jgz8thbsn0g7anz3ztkogw.webp

'3 SENE ÇOK AĞIR İŞKENCE YAPMIŞ'

Gözde Karamus’un Kıbrıs gazisi babası Yüksel Madi, kızına ve sanık damadına destek için taksitle eşya aldığını ve son taksitini birkaç gün önce ödediğini de belirterek, sanığın kızını öldürmeden önce 3 sene boyunca çok ağır işkenceler de yaptığını, üzerine sıcak su dökerek dövdüğünü söyledi. "Normal bir insanın yapmayacağı şeyler yapmış." diyen baba sanığın en ağır cezayı almasını istediğini belirtti.

quvjyeglj0a5ohzgut6viw.webp

NE OLMUŞTU?

Olay İzmir'de meydana geldi. Bir süredir işsiz olduğu belirtilen Serdar Karamus, boşanma aşamasındaki eşi, tekstil firması çalışanı Gözde Karamus’un 21 Aralık 2023 akşamı parkta önünü kesti. Karamus yanındaki tabancayla 3 el ateş edip, eşini sırtı ve başından vurdu. Karamus, ardından da aynı tabancayı çenesinin altına dayayıp intihar girişiminde bulundu. Karamus, hastanedeki tedavisinin ardından tutuklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN