Hakkari'de kan donduran olay! Başına iğrenç olay gelen 11 yaşındaki kız çocuğu intihar etti

Hakkari'de kan donduran olay! Başına iğrenç olay gelen 11 yaşındaki kız çocuğu intihar etti

Kan donduran olayların sürekli olarak gündeme geldiği ülkemizde yeni bir olay gündeme taşındı. Şüpheli ölüm, tecavüz, istismar, şiddet ve taciz olayları gibi birçok konunun gün içerisinde yaşandığı görülüyor. Tiksindirici olaylardan başına gelen 11 yaşındaki kız çocuğu dayanamayıp intihar etti. Hakkari'de yaşanan olayın detayları paylaşıldı.

Türkiye'nin gündeminde oturan kan dondurucu olayda 11 yaşındaki küçük kız intihar etti. Hakkari'de yaşanan olayda 11 yaşındaki çocuğun başından geçenler yürek sızlattı. Gazeteci Timur Soykan'ın Halk TV'de katıldığı "Kayda Geçsin" programında kan dondurucu olay hakkında konuştu.

11 YAŞINDAKİ GENÇ ÇOCUĞA TECAVÜZ VAKASI

11 yaşındaki Esra'nın cinsel istismara uğramasının ardından zanlıların 8 aylık bir süre sonrasında tahliye edildiğini paylaştı. 11 yaşındaki Esra'ya tacavüz edildiğini ve yaralı bir şekilde akrabaları tarafından bulunduğunu belirtti. Köyden Nihat Yılmaz, Veysiz Yılmaz ve Zahir Yılmaz'ın tecavüzde bulunduğunu söyleyerek, bölgedeki aşiret gerçeğini bildiğini ifade etti.

Paylaşılan iddiaya göre tecavüzü kayda aldıkları ve birine söylemeleri halinde yayınlamayla ve daha da ileri giderek öldürmeyle tehdit ettiklerini söyledi. Tecavüz sonrasında yaralı bir şekilde bulunan Esra hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alan hemşireye durumunu anlatarak zanlılardan şikayetçi olduğu vurgulandı.

084555666-tt.jpg

ZANLILAR TAHLİYE ETTİ

Timur Soykan'ın açıklamalarına göre zanlıların 3'ü hakkında soruşturma sonucunda tutuklama kararı alınıyor. HTS kayıtlarına göre Esra ile bu şahısların arasında bir iletişim olduğu belirtiliyor. Baz sinyalinin de olduğunu belirterek, Adli Tıp kontrolüne göre tecavüz vakası tespit edildi.

Soykan açıklamaların devamında ise, "Ancak raporda, erkek DNA'sı olduğu ama kadın DNA'sı ile karıştığı için kimliğin belirsiz olduğu yazıyor. Raporda meni de bulunmasına rağmen bu belirsizlik nedeniyle bu tutuklular tahliye ediliyor." sözlerini kullandı.

kapak-084644.jpg

10 GÜN SONRA İNTİHAR ETTİ

Soykan'ın devam eden açıklamalarına göre köy meclisinin aileye şikayetini geri çekmesi için baskı uygulandı. Bu durumun devamında ise zanlıların tahliye edilmesinin ardından geçen 10 günlük sürede Esra intihar etti. Bu duruma öfkelenen Soykan, "Çocuğu korumuyorsa bir yargı neden var. Bunlar tahliye edildikten 10 gün sonra Esra kendi öldürüyor. Bunun hiç mi sorumlusu yok" sözlerini paylaştı.

Yaşanan olayların sonucunda Esra'nın annesinin beyin kanaması geçirerek öldüğünü söylerken, babanın diğer çocuklarını korumak için şikayetini geri çektiğini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN