Haluk Levent ve Oğuzhan Uğur 'Türkiye Tek Yürek' kampanyasına 500 biner TL bağışladı: TV'ye bağlanmak istedik ama olmadı

Haluk Levent ve Oğuzhan Uğur 'Türkiye Tek Yürek' kampanyasına 500 biner TL bağışladı: TV'ye bağlanmak istedik ama olmadı

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinde arama kurtarma çalışmaları ile depremzedelerin ihtiyaçları için yardım toplamalarıyla gündemde olan AHBAP Derneği kurucusu Haluk Levent ve YouTube yayıncısı Oğuzhan Uğur, 'Türkiye Tek Yürek' kampanyasının canlı yayınına bağlanmak istediklerini ancak bağlanamadıklarını belirterek, 500 biner TL bağışta bulunduklarını açıkladı.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından depremzedelerin yaralarını sarmak için "Türkiye Tek Yürek" yardım kampanyası başlatıldı. 200 televizyon kanalı ve 500 radyoda canlı olarak yayınlanan yardım kampanyasına, Nihat Hatipoğlu, Pelin Çift, Çağla Şıkel, Tümer Doğru, Nazlı Çelik, Acun Ilıcalı, Deniz Bayramoğlu, Didem Arslan Yılmaz moderatörlüğünde gerçekleştirildi.

'TV'YE BAĞLANMAK İSTEDİM AMA OLMADI'

Son günlerde afet bölgesindeki ihtiyaçlara yönelik yardımlarıyla gündemde olan AHBAP'ın kurucusu Haluk Levent, sosyal medya hesabından, canlı yayına bağlanmak istediğini ancak bağlanamadığını belirterek şu paylaşımda bulundu:

"TV ye bağlanmak istedim ama olmadı. Yıllarca beraber çalıştığımız eskisinden yeni yöneticisine kadar görüştüğüm bildiğim hatta yangınlarda sellerde özverili çalışmalarına tanık olduğum Afad emekçileri geldi aklıma. Onlara selam olsun. Ben de 500 bin ₺ bağış açıklıyorum."

'BİZ DE BAĞLANAMADIK'

Depremin ilk gününden beri aktif olarak depremzedelere yardım çalışmalarında yer alan YouTube yayıncısı Oğuzhan Uğur da kampanyaya bağış yapmak istedi.

Uğur, bir paylaşım yaparak "Yoğunluktan sanırım, biz de bağlanamadık lakin dostlarımız oradaydı. Sayelerinde ulaşabildim ve Türkiye Tek Yürek kampanyasına ekibim adına 500 bin ₺ bağışladım. Bir damla su olsun" diye ifade etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN