Haluk Levent'in eski videosu yeniden gündem oldu: Sağlık Bakanlığı'ndan iyi çalışıyor

AHBAP'ın kurucusu Haluk Levent'in bazı kesimler tarafından hedef alınmasının ardından oyuncu Cem Özer'in 1997 yılında 'Laf lafı açıyor' adlı programda Levent hakkında 'Çok hayır işine giriyor. "Sağlık Bakanlığı'ndan iyi çalışıyor" ifadelerini kullandığı video sosyal medyada gündem oldu.

Kahramanmaraş' meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından depremzedelerin yaralarını sarmak için mücadele eden AHBAP Derneği kurucusu, sanatçı Haluk Levent bazı kesimler tarafından hedef alınmıştı. Levent hakkında söylenen sözlerin ardından oyuncu Cem Özer'in 1997 yılında Levent hakkındaki 'Sağlık Bakanlığı'ndan iyi çalışıyor' sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Yardımsever yönüyle toplumun her kesiminin takdirini kazanan Levent ile ilgili sanatçı Erol Evgin'in "Çok beğeniyorum Haluk'u" ifadesini kullanmasının ardından Cem Özer'in ise "Çok enteresan. Çok ahbaplığım yok ama seviyorum bu adamı nedense. Çünkü çok hayır işine giriyor. Konserlerinin yüzde 80'i neredeyse hayır işi. 30 tane mi böbrek makinesi aldın memlekete, ne yaptın? Sağlık Bakanlığından iyi çalışıyor. Haluk Levent Yeşil Kartları var. Kaç tane değil mi? Söylemiyor da sağda solda." dediği görülüyor. Haluk Levent'in ise övgüler sebebiyle mahcup olduğu görülüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN