Hastanede alarm verildi! O canlı hastaneyi birbirine kattı! 4 saat boyunca...

Hastanede alarm verildi! O canlı hastaneyi birbirine kattı! 4 saat boyunca...

Antalya'da bir hastanede ortaya çıkan canlı paniğe sebep oldu. Vatandaşlar gözlerine inanamadı! 'Onun burada ne işi var' soruları arkasından geldi. Hastaneyi alarma geçiren o canlı tam 4 saat...

Antalya'daki bir hastanede yaşanan olay, büyük bir paniğe neden oldu. Vatandaşlar gözlerine inanamadı. Hastaneyi basan o yılan için 'Onun burada ne işi var?' soruları hemen ardından geldi. Hastaneyi alarma geçiren canlı, ortadan kaybolduktan tam 4 saat sonra çıkarıldı.

HASTANEDE YILAN ALARMI

fhgd.jpg

Kemer ilçesinde, ormanın yakınındaki Kemer Devlet Hastanesi'ne dün saat 22.30 sularında giren bir yılan, hasta yakını tarafından fark edildi. Hasta yakını, durumu Kemer Arama Kurtarma Derneği'ne (KEMKUT) bildirdi.

Daha önce Antalya İl Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Arama Kurtarma eğitimi almış olan 4 kişilik bir ekip, hastaneye gelerek yılanı aramaya başladı. Ayrıca, ekip 112 Acil Çağrı Merkezi'ne de ihbarda bulundu.

4 SAATLİK ÇALIŞMA SONUCU YAKALANDI

hgf.jpg

Ekip, 4 saatlik bir çalışma sonucunda yılanın yerini tespit etti. Yılanı yakalayarak çuvala koyan ekip, yılanı hastaneden uzaklaştırdı. Yapılan inceleme sonucunda yılanın yavru bir Akdeniz engereği olduğu belirlendi. KEMKUT ekibi, yılanı güvenli bir şekilde ormana bıraktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN