Hayvansever çift, sağanakta boruya sıkışan yavru kediyi kurtardı

Ülke genelinde sağanak etkisini göstermeye devam ediyor. Ülkede yaşamı felç eden yağışlarda yaşanan birçok olay da kameralara yansıyor. Boruya sıkışan yavru bir kedi, hayvansever çift tarafından kurtarılarak evlerinde korumaya alındı.

Yağışlar Türkiye genelinde etkisini sürdürüyor. Günlük yaşam olumsuz etkilenirken sağanakta en çok zarar görenler de sahipsiz hayvanlar oldu. Kameralara yansıyan bir görüntü kötü olayları unutturdu.

YAVRU KEDİYİ KURTARDILAR

Sağanakta bir boruya sıkışan yavru kedi, hayvansever çift tarafından kurtarıldı. Kediyi evlerinde korumaya alan çift, hem besledi hem de ısıttı. Sosyal medya görüntülerin paylaşıldığı anlar hayvanseverlerin de içini ısıttı. Kendisine bakan yavru kediyi gören yaşlı amca ''şşt, kız naber? Miyav'' dediği anlar gülümsetti.

Görüntüler sosyal medyada "İyilik kazanacak" mesajlarıyla paylaşıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN