'Helallik vermiyorum' diyen memur görevden alındı' iddiası

'Helallik vermiyorum' diyen memur görevden alındı' iddiası

CHP'li Veli Ağbaba, Adli Tıp Kurumu’nda mühendis olarak çalışan ve 11 yakınını Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden Mesut Polat’ın, WhatsApp durum mesajına “Adıyaman’dan helallik istiyor, helallik vermiyorum” diye yazdığı ve Adalet Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırıldığını iddia etti.

Adli Tıp Kurumu’nda mühendis olarak çalışan ve Kahramanmaraş merkezli depremlerde 11 yakınını kaybeden Mesut Polat’ın, WhatsApp durum mesajına “Adıyaman’dan helallik istiyor, helallik vermiyorum” diye yazdığı için Adalet Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırıldığı iddia edildi.

Olayı, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba duyurdu.

"BE VİCDANSIZLAR"

Mesut Polat'ın "Helallik vermiyorum” yazdığı için görevden uzaklaştırılmasını eleştiren Ağbaba, şunları kaydetti:

"Be vicdansızlar, be acıma duygusunu kaybetmişler; 11 yakınını kaybeden Mesut Polat’ın paylaşımında hangi suç var? Cumhurbaşkanı'nı eleştiriyor diye, ‘helallik vermiyorum’ diyen bir memuru görevden uzaklaştırıyorlar. Maalesef bu kadar vicdansızlık yeryüzünde görülmedi."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN