Her şey ucuz tencere için! Yüzlerce insan birbirini ezdi: Tam bir kaos

Ucuz tencere için izdiham yaratan vatandaşlar birbirlerini ezdi! Kimisi aile bireylerini kaybetti, kimileri ise baygınlık geçirdi! Her şey sadece tencere için!

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde bulunan bir zücaciye mağazası, açılışa özel düzenlediği kampanya ile yoğun ilgi gördü. Kampanyadan faydalanmak isteyen vatandaşlar, saatler öncesinden mağaza önünde kuyruğa girdi. Ancak açılış saatine yaklaşırken artan kalabalık, zaman zaman gergin anların yaşanmasına neden oldu. Polis ekipleri, güvenlik önlemleri alarak kalabalığın kontrol altında tutulmasını sağladı.

İZDİHAMDA AİLELER ÇOCUKLARINI KAYBETTİ

izdiham-2.jpg

Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı açılışta, insanlar arasında yaşanan yoğunluk nedeniyle bazı vatandaşlar birbirlerini iterek ve ezip, hatta çocuklarını kaybederek zor anlar yaşadı. Kalabalığın içinde kaybolan 15 yaşındaki bir kız çocuğu, yaklaşık yarım saat boyunca ailesinin kendisine ulaşmasını bekledi. Alışveriş sonrası kızlarının yanında olmadığını fark eden anne, endişeyle mağaza önünde bekleyen kızına kavuştu.

Mağaza sahibi Bekir Yetişen, açılış öncesinde oluşacak yoğun kalabalığı beklediklerini belirterek, "Çok yoğun bir şekilde halkımızın ilgi alakasını gördük. Vatandaşlarımızın katılımlarından memnunuz. Fiyatlarımızı düşük tutarak müşteri devamlılığını sağlamak istiyoruz. Kalabalığın bu boyutlara ulaşacağını bekliyorduk. Genellikle açılışlarımız bu şekilde geçer. Bu seferki açılışımızda güvenliği arttırarak müşterilerimizin mağdur olmasının önüne geçtik" açıklamasında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN