Her şeyi bilen Simpsonlar’dan dilinizi yutturacak kehanet! Twitter logosu da açıklanmış... 11 yıl önceden bilmişler

Her şeyi bilen Simpsonlar’dan dilinizi yutturacak kehanet! Twitter logosu da açıklanmış... 11 yıl önceden bilmişler

Uzun ömürlü televizyon dizileri arasında yer alan The Simpsons, yeni kehanetleri ile herkesin ağzını açık bırakıyor. Korkutan o kehanetlere bir yenisi daha eklendi. Sarsıcı öngörüleri gündemdeki sıcaklığını korurken meğerse 11 yıl önce yayınladıkları bölümde Twitter'ın değişimini de bilmişler. İşte Simpsonlar’daki o kehanet…

Dünyada en çok izlenen televizyon dizileri arasında yer alan The Simpsons Türkiye'de Simpsonlar adıyla biliniyor. Yıllar Boyunca yayınladıkları bölümlerle gelecek hakkında bilgi veren o dizi bir bir ifşa oluyor. Şimdiye kadar pek çok kehanet gerçeğe dönerken Twitter gerçekliği de herkesi şaşkına çevirdi. Elon Musk'ın satın aldığı Twitter'ın yeni logosu X 11 yıl önce ortaya çıkmış. İşte Simpsonlar’daki o kehanet…

BEYRUT PATLAMASINI DA BİLDİLER

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta gerçekleşen patlamanın Simpsonlar dizisinin bir bölümünde yer alması sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Beyrut'ta gerçekleşen büyük patlama sonucunda limana yakın yerde oluşan mantar şeklindeki bulut Simpsonlar’ın bir bölümünde göze çarptı.

beyrut-patlama.jpg

KOVİT-19 SALGINI DA GÖRÜLDÜ

Dünyada birçok kişi tarafından takip edilen The Simpsons dizisinde Kovit-19 salgınının da önceden bilindiğini söylüyor. 1993 yılında yayınlanan bir bölümde Japonya'dan yayılan Osaka Flu adlı virüsün aslında kovit-19 olduğu söylenmektedir.

kovit-19.jpg

Japonya'da meyve suyu işçilerinden paketleme yapan işçilerden birinde görülen gribin saklanması dikkat çekerken, işçinin kutu içerisine öksürdüğü görülüyor. Virüs kutu ile birlikte ABD'ye taşınırken ülkede pek çok kişinin hastalanması dikkat çekmektedir. Çin'in Wuhan kentinden dünyaya yayılan virüsün de 27 yıl önce bilindiği görüşü öne sürülüyor.

TWİTTER'I DA BİLİYORLARMIŞ

Gelecek hakkındaki tahminleri ile sık sık gündemde yer alan The Simpsons dizisi Bu kez de Twitter ile gündeme geldim. 2012 yılında yayınladığı bir bölümde Homer karakterinin elinde taşıdığı telefonda yer alan o detay gerçek değil gözler önüne serdi. Twitter ile dünyada yayılan sosyal medya platformu geçtiğimiz günlerde logosunu X olarak değiştirdi. Homer’ın elinde yer alan akıllı telefondaki X logosu izleyicilerin dikkatinden kaçmadı.

the-simpson-twitter.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN